reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Słomiane wdowy

Hejka

Ja na samotne wieczory bizuterie z koralikow robie...tylko dopiero jak Maciej zasnie bo ta to nie robota

Fogia ja to bardzo nie lubie takich niespodzianek jak M dzwoni ze np do soboty musi zostac, bo jak w czwartek ma wrocic to prosze bardzo :tak:

Jakby mi M dzis niespodzianke chcial zrobic i przyjechal niespodziwanie to...fioletowa maz na glowie, pomaranczowa na twarzy i biala na nogach...hallowen w pelni :-D

Pozdrawiam

reklama
zuzkus do hallowen jeszcze kilka dni a ty juz szalejesz......:-D:-D:-D

Crazy a co dziergasz?????
bylam na jednym szydelkowym blogu i szczena mi opadla- jakie laska super cacuszka dzierga....:szok::szok::szok: bikini, sukienki, pelerynki- naprawde fajne....:tak:
70zł za fryzur to malo- ja tez mam mega odrost....:baffled:
Moja mama wraca 6 listopada - podzuce jej mlodego i w kapciach pomykam do fryzjera. mam salon 50m od domu...:-D tez se walne blondzik- jak zawsze.....:-D

kari eeee fajna obnizka......:tak:
ja kocham buty......:-D
mam na zime 2 pary na obcasie i 2 plaskie- poczekam moze do stycznia i jak beda mega wyprzedaze kupie sobie na drugi rok.....;-):tak:

Hej dziewczynki

chyba wracam do normalności po wczorajszym dole emocjonalnym.

Fogia ja to bardzo nie lubie takich niespodzianek jak M dzwoni ze np do soboty musi zostac, bo jak w czwartek ma wrocic to prosze bardzo :tak:
ja też nie cierpię takiego zawirowania, a w jego obecnej jestem na to narażona nieustannie. Jak wiem, że będzie do tego konkretnie dnia to jestem w stanie się jakoś psychicznie przygotować, a takie niespodzianki całkowicie wytrącają mnie z równowagi.

Jakby mi M dzis niespodzianke chcial zrobic i przyjechal niespodziwanie to...fioletowa maz na glowie, pomaranczowa na twarzy i biala na nogach...hallowen w pelni :-D
:-D:-D:-D:-D:-D ty uważaj, bo mój mąż to takie niespodzianki lubi mi robić. Np. dzwoni co tam u mnie, gada że jest np. w Krakowie w hotelu, a później puk puk do drzwi a to on!

Uzgodniliśmy z mężem, że od połowy listopada będę szukać jakieś pani do pomocy w domu. Osoby, która przyjdzie na te kilka godzin w tygodniu, pomoże przy cięższych obowiązkach domowych, w razie gdyby coś się ze mną działo to zajmie się Filipkiem. A jak się maleństwo urodzi to zaprowadzi starszaka do przedszkola, zrobi zakupy itp. Będzie to dla mnie komfort psychiczny, że nie jestem sama na finiszu ciąży, a później z dwójką małych dzieci.

stac, bo jak w czwartek ma wrocic to prosze bardzo :tak:

Haha.. dobre ;-)Chciaż mi mój mąż już tak raz zrobił... Akurat wybierałam się na rozjaśnianie włosów więc nie umyłam włosów 2 dni żeby je troszkę ochronić i wiecie jak wyglądałam i się czułam:baffled:
tanie butki bo sklep likwiduja i przecena od 30 - 50 zl. Trafilo sie :-)
Lubie takie "likwidacje":tak::-)
Crazy a co dziergasz?????
bylam na jednym szydelkowym blogu i szczena mi opadla- jakie laska super cacuszka dzierga....:szok::szok::szok: bikini, sukienki, pelerynki- naprawde fajne....:tak:
70zł za fryzur to malo- ja tez mam mega odrost....:baffled:
dziergalam maskotki/zabawki..wydziergałam też jedną narzutę na dziecięce łóżko. \a bikini, sukienki to juz wyższa szkoła jazdy..
Też myślę że mało.. Normalnie w salonie okolo 150 zł płaciłam..:eek:
Uzgodniliśmy z mężem, że od połowy listopada będę szukać jakieś pani do pomocy w domu. Osoby, która przyjdzie na te kilka godzin w tygodniu, pomoże przy cięższych obowiązkach domowych, w razie gdyby coś się ze mną działo to zajmie się Filipkiem. A jak się maleństwo urodzi to zaprowadzi starszaka do przedszkola, zrobi zakupy itp. Będzie to dla mnie komfort psychiczny, że nie jestem sama na finiszu ciąży, a później z dwójką małych dzieci.
Bardzo mądra decyzja :) Trzymam kciuki za poszukiwania;-)

dzis koncze taborecik- typu- wies tanczy i spiewa.......:-D:-D:-D
a jutro kluczniczek zaczynam- dzis tylko wyszlifuje....:tak::tak::tak:
robie dla stareszego pana ktory lubi wino i kobiety.....:-D
ale kobirty nie wyzywajace cos w typie Carmen ......:-D

reklama
ide troche poskladac bo akurat maly usnal ;-)
mam problem z mlekiem malego. nie wiem ale chyba bede musiala wsadzic te 11 opakowan w walizke swoja (do uk) kosztem czesci rzeczy... no bo przesylka wyniesie mnie 200zl a w sytuacji kiedy musze przyoszczedzic na rachunki to dla mnie spory wydatek.... a bebiko z tego co mi maz mowil ciezko by bylo dostac bo to typowo polskie mleko.

Do góry