reklama
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
wiesz co, ja zawsze przed okresem mam mdlosci i mialam je juz od 1,5 tyg a nawet 2 przed miesiaczka..... wiec nie mam pewnosci ze to przez te ringi. Tylko ze tez swoja droga moglo byc tak ze mialam je i pzed miesiaczka i potem po krążku hormonalnym, albo przyczyna jest inna. Wspominalam lekarce ze mecza mnie ostatnio piekielne mdlosci i zawroty glowy ale widziala na wynikach ze nia mam anemii wiec tylko krzywo spojrzala.... Pewnie jakby jej to powiedziala jakas stara babcia to by robila wszelkie badania w tym kierunku a mnie zbyla ze nie mam anemii wiec jest ok.
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
witam we Wszystkich Swietych :-) przedluzenie niedzieli... kurcze sklepy pozamykane a u mnie lodowka pustka swieci. Za to znow piekna pogoda. Milego dnia!
Crazy Girl
Fanka BB :)
Witam się i ja.. Zaraz zmykam na cmentarz z moja mamą. Wczoraj zaliczona wizyta u rodzinki.. Mała miała towarzystwo.. Było ich w sumie 7 dziewczynek Zabawa na całego.. Szalała jak nie wiem co.. Tylko o picie non stop prosiła co skończyło się nocnym mega przemoczeniem...
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
ja natomiast coraz gorzej z moimi mdlosciami, ktore pojawiaja sie codzien po sniadaniu (przed sniadaniem jest ok) i trwaja do rana nastepnego dnia a kazdego kolejnego jest gorzej. Dzis jeszcze mi glowa peka, a na sam zapach jakiegokolwiek jedzenia zbiera mi sie na wymioty. Ledwo mam sile podniesc sie z pozycji siedzacej, na lezenie nie ma szans bo maluch nie daje. Znow zawalilam rehabilitacje i jestem WSCIEKLA(!!!)ze przez moja niedyspozycje musi dziecko cierpiec. Oczywiscie moja rodzinka kochana jak zwykle ma wszystko gdzies, musze sobie radzic sama bo oni maja swoje zmartwienia
Szczerze mowiac to zwyczajnie nie mam sil, jestem masakrycznie oslabiona.
Szczerze mowiac to zwyczajnie nie mam sil, jestem masakrycznie oslabiona.
F
fogia
Gość
hej dziewczyny
nie odzywałam się ostatnio bo znowu jestem chora. Ostatnio walczyłam z bólem gardła i kaszlem, już niby wszystko przewalczyłam to od kilku dni mam mega katar. Dziś obudziłam się z bólem głowy zatokowym. Ile można chorować? Żebym chociaż mogła wziąć jakiś silny specyfik, który postawiłby mnie na nogi..... a to tylko leczenie domowymi sposobami i pseudo lekami.
kari21 rozumiem i współczuję. Moja familia ogranicza się jedynie do "dobrych" rad. Już czasami mam ochotę im wykrzyczeć żeby je sobie wsadzili w wiadome miejsce bo ja potrzebuję działania, a nie czczego gadania.
nie odzywałam się ostatnio bo znowu jestem chora. Ostatnio walczyłam z bólem gardła i kaszlem, już niby wszystko przewalczyłam to od kilku dni mam mega katar. Dziś obudziłam się z bólem głowy zatokowym. Ile można chorować? Żebym chociaż mogła wziąć jakiś silny specyfik, który postawiłby mnie na nogi..... a to tylko leczenie domowymi sposobami i pseudo lekami.
kari21 rozumiem i współczuję. Moja familia ogranicza się jedynie do "dobrych" rad. Już czasami mam ochotę im wykrzyczeć żeby je sobie wsadzili w wiadome miejsce bo ja potrzebuję działania, a nie czczego gadania.
Crazy Girl
Fanka BB :)
Fogia zdrówka!
Beata miłej pracy
Kari - musisz być SILNA! (to mi zawsze powtarza mój m ostatnio)
A my po 2 kg więcej mamy po rodzinnych zjazdach.. :/ Dzisiaj zrobiłyśmy maratonik przez miasto w poszukiwaniu kurteczki, spodni i czapki i wszystko kupione.. Zimo przychodź.. Mała zabezpieczona.. Kosztowało mnie to fortune.. 430 zl dokładnie żeby ją ubrać... I to tylko wierzchnie okrycie i buty.. SZOK normalnie..
Jak tam po świętach???
Ja niestety nie pospacerowałam wieczorem po cmentarzu (chociaż bardzo lubię)! Nie miałam z kim boba zostawić..
Beata miłej pracy
Kari - musisz być SILNA! (to mi zawsze powtarza mój m ostatnio)
A my po 2 kg więcej mamy po rodzinnych zjazdach.. :/ Dzisiaj zrobiłyśmy maratonik przez miasto w poszukiwaniu kurteczki, spodni i czapki i wszystko kupione.. Zimo przychodź.. Mała zabezpieczona.. Kosztowało mnie to fortune.. 430 zl dokładnie żeby ją ubrać... I to tylko wierzchnie okrycie i buty.. SZOK normalnie..
Jak tam po świętach???
Ja niestety nie pospacerowałam wieczorem po cmentarzu (chociaż bardzo lubię)! Nie miałam z kim boba zostawić..
reklama
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Hej zagladam na chwilke, jutro powinnam miec wiecej czasu to odpisze
Fogia zdrowia dla Ciebie!
Kari Ty sie jednak porzadnie przebadaj!
Beatko Ty to sie z tygodnia na tydzien zmieniasz ;-)
A z rodzina to sie tylko na zdjeciu dobrze wychodzi...i to trzeba stac w srodku zeby nie wycieli
Pozdrawiam
Fogia zdrowia dla Ciebie!
Kari Ty sie jednak porzadnie przebadaj!
Beatko Ty to sie z tygodnia na tydzien zmieniasz ;-)
A z rodzina to sie tylko na zdjeciu dobrze wychodzi...i to trzeba stac w srodku zeby nie wycieli
Pozdrawiam