reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Słomiane wdowy

Dzień Dobry

Kari
aż 11:szok: szok.. No ale twój synek jeszcze pewnie sporo pije..

A ja dziś w humorze.. zarezerwowałam właśnie apartamencik dla 2-óch osób w Zakopanem na 6 nocy :-) Strasznie mi żal małą zostawiać ale w zeszłym roku ani razu nie jeździłam na nartach bo musiałam z nią siedzieć w pokoju a sama nie chciałam jeździć..:sorry:
aha i zaraz fryzjerka przychodzi :):-)

reklama
crazy, no wlasnie az 11 :sorry: heh tyle mniej wiecej wychodzi na miesiac, nie zawsze, nie raz zje tylko 9 ale czasami sie zdazy ze i 11 wiec wole miec o te 2 opakowania wiecej niz mniej. On je 3 razy dziennie juz tylko mleko ale zje czasem i 250ml....... a znow czasem tyl;ko 180. Jego sie nie przewidzi, ale wiecie, martwila bym sie jakbym wziela mniej :sorry: ze braknie..... :-)

Crazy no to pieknij sie :-D ja mam z wlosami super sprawe bo siostra fryzjerka i jak musze cos robic to mam za free :-D wlasnie mi 3 mies temu sciela wlosy bo juz mialam prawie do pasa bo 3 lata nie scinalam a ze wychudlam to te wlosy mnie jeszcze bardziej na buzi wyszczuplaly. i teraz mam do szyi pocieniowane mocno, ale grzywka mi urosla i musze wlasnie dopasc siostre zeby mi ja podciela. a nie farbuje bo mam ciemne wlosy i po ciazy wszyscy mysla ze farbowane bo sie mi jakos tak blyszcza.

Ja zbieram malucha, ide go zaprowadzic do kuzynki, ma go przypilnowac bo musze isc spodnie jakies tanie znalezc bo na moich ulubionych i jedynych jako takich dziure zrobilam :szok: a inne moje spodnie to nie za ciekawe, wisza mi po spadku wagi.

Mojej małej też nigdy nie da się przewidzieć.. ona jeszcze pije mleko 2x na dobe po 280ml.. czasem właśnie mniej czasem więcej.

A spodnie to może takie szerokie powinnaś zobaczyć sobie typu szewdy (?)

A co do włosów jak ja chciałabyn nie farbować.. Ale jak już zaczęłam to muszę kontynuować bo nienawidzę odrostów.... Nie wyobrażam sobie po prostu.. Musiałabym zdjac kolor a to baaaardzo niszczy włosy..

hej

moj poki co wypija 90ml a potem cyc......;-)
1 opakowanie mam na tydzien- ale on je 2 obiadki, sniadanko, kolacje, deser, owoc- jogurt, ciacho itp. a w nocy cyc z wygody ;-)

Beata co dajesz swojemu na sniadanie?? Ja mojemu chcialabym dawac juz normalne moze kanapeczke czy cos ale martwie sie ze sobie nie poje wiec rano daje mleko, na podwieczorek robie budyn na mleku czy cos w tym stylu bo danonek to dla niego malo... na 2gie sniadanie je owoc plus jakies ciacho, tez zazwyczaj dostaje i zupe i 2gie danie, chyba ze czasem nie chce to zje tylko zupe. No i na zakonczenie dnia kolacje kasza na mleku wiec wychodzi mi 3 razy dziennie mleko........

Mam zly dzien. Mierzylam te wszystkie spodnie i we wszystkich wygladalam fatalnie! Z kolezanka obeszlysmy z 10 sklepow, przymierzylam z 60 par spodni i NIC! jesli byl to typ tzw szwedow czy alladynek to wygladalam jakby byly za duze, poprostu katastrofa, az sie smialysmy z kolezanka ze jakbym wory naciagnela na doope. Jak byly dopasowane to rownie fatalnie bo nogi mam tak chude (zawsze mialam ale teraz to juz przerazajaco) ze sie z nich luki w tych spodniach porobly, maaaasaaaakraaaa :-( W innym sklepie wszystkie eski to jakby 2 rozmiary za duze...... poprostu az mi sie nie chialo w lustro patrzec... Nie znalazlam nic w czym wygladalabym dobrze. Wzielam pierwsze lepsze na gumce w pasie proste spodnie i po 3 godzinach plataniny po sklepach zakonczylam poszukiwania nieusatysfakcjonowana. Wrecz wiecej, piekielnie rozgoryczona i zniesmaczona moim wygladem. Juz naprawde nie wiem w czym mam szukac ze swoja chudzizna. Nawet nad dzieciecymi spodniami myslalam z rozpaczy :-(

Do tego znow klutnia przez tel z mezem ;/

kari moj na sniadanko je kaszke taka ryzowa z nestle.
jak idziemy na dwor to daje mu do wozka butle 90ml mleczka- potem spi.
jak wracamy to zaraz cyc, potem obiadek- caly sloiczek zupka .
po godz danonek- potem o 14-00 idzie lulu i wypija 60 czasami 90ml mleka i cyc. jak sie zbudzi to jakis owoc.
na kolacje np gotowane jajko, pol kawalka chlebka z maselkiem, albo chlebek z nutelka.
o 19-00 mleko 90ml plus cyc i o 23 mleko 90ml.
w miedzy czasie jakies chrupki, ciasteczko- jak starszy cos je to da mu posmakowac..... ;-)

witam sie z rana.
Przez to przestawienie godziny dziwny dzionek bo zamiast od 7 od 6 go zaczynamy :-)
Ja nadal sie zmagam z piekielnymi mdlosciami, juz 2ga noc praktycznie bezsenna, a wczoraj myslalam ze zemdleje na ulicy, tak mi niedobrze bylo jak szlam na te zakupy. Nie mam kompletnie pojecia co mi jest....... Caly czas jest mi niedobrze i slabo ale mimo to moge jesc, no chyba ze jest to moment takiego zmulenia ze nawet sucha bulka nie przejdzie. Zastanawiam sie czy moze to nie jest jakis wirus zoladkowy? Ale czy takie cos moze wystepowac bez goraczki? Bo ja takowej nie mam... Ciaze wykluczam ;-)... aaa od tygodnia zaczelam pierwszy raz w zyciu brac srodki hormonalne antykoncepcyjne. Wiec moze to?

Moj maly drańciuszek łobuzuje od rana, nic mu nie pasuje, nudzi mu sie, w łóżku leżeć nie będzie, kojec odpada, podloga i mata z zabawkami juz sie znudzila. A ja po ciezkiej nocy jestem wymięta na cuda.

Ponadto mamy PRZEPIĘKNĄ pogode!! :-D takie słoneczko ze az chce sie zyc :)

Hej :)
Kari to bardzo prawdopodobne że po tabletkach.. Ale jeśli nie przejdzie po jakimś czasie to powinnas zmienic tabletki. Na ulotce powinno być dokładnie napisane..

A ja mam okropny dzień mimo pięknej pogody.. :(

reklama
Do góry