reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Słomiane wdowy

hej leseczki
mi sie juz tak nie zlewaja dni, tylko musze w kalendarz patrzec bo dzisiaj poniedzialek za nim sie obejrze jest czwartek,
i nieraz mam albo 1 dzien do przodu albo do tylu,

reklama
witam się slomiaczki na posterunku
nie bylo mnie bo lapik kaput

kari ---tak fajnie adasiowi ząbalki powychodzily---jaki kasowniczek- super
niom - szybko lecą dni
zaraz znowu pt

pozdrawiam!

z mojego malego to prawdziwy vampirek :-)

Leci czas oj leci. Nam do wylotu zostalo 4tygodnie nie cale. A mi tu komplikacje ze zdrowiem wyszly. Okres mi sie zatrzymal przez zbyt duza niedowage, spodziewam sie tez sporej anemii, dzis krew pobralam, jutro wyniki i szybko fruuu do lekarza do konca tyg bo trzeba sie wziasc za siebie zeby miec sily.

Mam nadzieje ze za te 3tyg w uk maz mnie odciazy i bede mogla sie bardziej skupic na sobie ;-)

Kari Miloszek tez wampirek bo te 4 zeby ma duze a ma tez jedynki gorne tylko jeszcze tyci tyci:)

Beatko z checia tylko nie dam rady bo za malo czasu:( pewnie w piatek w poludnie bede na miejscu, a w niedziele w poludnie powrot bo maz do pracy- a mamy 400km wiec 6 godzin jazdy:( ale nastepnym razem jak bede jechala na dluzej to z checia wielka:)

Kari oj oj, tak sie zaniedbalas, ale wiem jak to jest = dziecko wazniejsze a nasze zdrowie spychamy na boczny tor... a pozniej roznie jest, no ale mam nadzieje ze bedzie u Ciebi wszystko ok i ze bedac przy mezu bedziesz promieniala:)

ja tam nie za bardzo mam ochote leciec bo mi moj J caly czas wypomina ze za chuda jestem i mnie tytm wkurza. Nie umie sie opanowac tylko mi dokucza.

A ja fakt faktem zaniedbana koszmarnie. Nie wiem nawet jak do tego doszlo........ wszystko na kupe sie zlozylo. No ale coz, mam naprawde nadzieje ze dam rade :-) i ze sie podniose z tego wykonczenia :-p

reklama
szukam kalendarza (takiego do torebki) na 2011 rok ale zeby mial jeszcze caly grudzien na 2010. Mialam taki w tym roku a teraz co patrze to wszystkie sie od stycznia zaczynaja. Kurdeee a jak nie bede miala wszystkiego zapisane to pozapominam :) taka ciapa ze mnie.

Do góry