reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Słomiane wdowy

niee no o ciaze sie nie obawiam :-) tylko ze juz bym miala wszystko za sobą a takto booooli i boli i boli. I do tego mam koszmarne zlosci jak to przed okresem. Jak sie zacznie to bedzie ufffff i puszcza nerwy.

Moje malenstwo nauczylo sie robic papa :-) ale sie ciesze :-D

reklama
Witam z rana

Ale dzis szaro:(
Miloszek o 7 obudzil sie na mleczko i do 8.15 spalismy, teraz leniu****emy ale juz zaraz koniec bo widze ze robi sie czerwony i steka:)

znowu mi nie nalicza wieku Miloszka, nie umiem dobrze ustawic sygnatury

MIŁEGO DNIA KOBIETY

A u nas slonczko wychodzi zza chmurki :-) z moim skrzatm sie nie da polezec z rana.. no chyba ze bym go glaskala po brzuchu czy plecach. Ale zaraz wstaje na czworaki (pisalam juz ze maly mi pelza ale tez powoli zaczyna sie w raczki ustawiac :-) jestem przeszczesliwa) ciagnie mnie za wlosy i szczypie po twarzy lekko zeby mnie obudzic. Jedynym ratunkiem jest polozyc go na macie na ziemi z zabawkami ale ostatnio i to sie nie sprawdza bo smyk sie czolga po calym pokoju. Wiec maluch wstaje toi mama tez.

Dzis tesciowa ma przyjecac :no: mam ciarki na sama mysl :-(

reklama
Do góry