reklama
E
Ewcia81
Gość
hej wam w piatek 13 stego
U mnie jakis lezy,ale topi sie hehe bo mrozu ni ma...
Milego weekendu wpadlam wam zyczyc
ja wybywam na wies,,tzn najpierw do pracy,bo dzieci maja dyskoteke i trza pilnowac,a potem na wies na nocke na piffko zmykam
pozdrawiam pap
U mnie jakis lezy,ale topi sie hehe bo mrozu ni ma...
Milego weekendu wpadlam wam zyczyc
ja wybywam na wies,,tzn najpierw do pracy,bo dzieci maja dyskoteke i trza pilnowac,a potem na wies na nocke na piffko zmykam
pozdrawiam pap
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Uuuuuu a u mnie nasypało po uszy...ale co z tego jak pod spodem niezamarznięte i chlapa...byłoby -10'C to by było zdrowiej!
mysz1978
Fanka BB :)
no i jestem :-)
Alescie sie rozpisaly...
Melduje ze wrocilam z ferii zimowyhc - dobrze ze wczoraj, bo dzis na Slasku straszne sniezyce i bysmy pewnie w korku tkwili kilka godzin
A wiec tak - najpierw bylam u moich rodzicow (gdzie w spokoju sobie pochorowalam), potem przezk ilka dni w gorach (Jas zaliczyl kilka zjazdow na sankach i byl bardzo zadowolony).
No i minelo...
Alescie sie rozpisaly...
Melduje ze wrocilam z ferii zimowyhc - dobrze ze wczoraj, bo dzis na Slasku straszne sniezyce i bysmy pewnie w korku tkwili kilka godzin
A wiec tak - najpierw bylam u moich rodzicow (gdzie w spokoju sobie pochorowalam), potem przezk ilka dni w gorach (Jas zaliczyl kilka zjazdow na sankach i byl bardzo zadowolony).
No i minelo...
idarnowska
Mama dwóch księżniczek :)
I ja sie witam na słomiankach :-).
Mój maz 11 dni temu wyjechał do UK- birmingham. Ja z córeczką dołączam do niego w lipcu bo mam ostatnie pół roku szkoły tutaj i chce ją mieć już z głowy. Straszna ta rozłąka ale jak ma być nam lepiej niż tutaj to warto zaryzykować
Pozdrawiam wszystkie słomianki :-):-)
Mój maz 11 dni temu wyjechał do UK- birmingham. Ja z córeczką dołączam do niego w lipcu bo mam ostatnie pół roku szkoły tutaj i chce ją mieć już z głowy. Straszna ta rozłąka ale jak ma być nam lepiej niż tutaj to warto zaryzykować
Pozdrawiam wszystkie słomianki :-):-)
sewa
mamuśka ;-)
Dzien dobry!
Dawno mnie tu nie bylo
Witam nowe mamusie
Mysz super, ze pojechaliscie w gory szkoda tylko, ze juz po feriach :-(
Beatko no ja pamietam jak Twoj maz mial przyjechac, a potem sie okazalo, ze jeszcze troche musisz poczekac....... ale my kobiety wszystko jestesmy w stanie zniesc
Ewcia a Twoj maz kiedy teraz zjedzie?
Milego dzionka Wam zycze!
Dawno mnie tu nie bylo
Witam nowe mamusie
Mysz super, ze pojechaliscie w gory szkoda tylko, ze juz po feriach :-(
Beatko no ja pamietam jak Twoj maz mial przyjechac, a potem sie okazalo, ze jeszcze troche musisz poczekac....... ale my kobiety wszystko jestesmy w stanie zniesc
Ewcia a Twoj maz kiedy teraz zjedzie?
Milego dzionka Wam zycze!
reklama
E
Ewcia81
Gość
hej wam
iloneczko witaj i tutaj,,hehe,,bedzie dobrze,,,buźka dla ciebie i oliwcii
Sewa moj wraca 28 lutego na tydzien...
mysz witaj...po odpoczynku...
u mnie tez snieg...
iloneczko witaj i tutaj,,hehe,,bedzie dobrze,,,buźka dla ciebie i oliwcii