reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Słomiane wdowy

reklama
hej wam w piatek 13 stego

U mnie jakis lezy,ale topi sie hehe bo mrozu ni ma...

Milego weekendu wpadlam wam zyczyc
ja wybywam na wies,,tzn najpierw do pracy,bo dzieci maja dyskoteke i trza pilnowac,a potem na wies na nocke na piffko zmykam

pozdrawiam pap

no i jestem :-)
Alescie sie rozpisaly... :sorry2:

Melduje ze wrocilam z ferii zimowyhc - dobrze ze wczoraj, bo dzis na Slasku straszne sniezyce i bysmy pewnie w korku tkwili kilka godzin :szok:
A wiec tak - najpierw bylam u moich rodzicow (gdzie w spokoju sobie pochorowalam), potem przezk ilka dni w gorach (Jas zaliczyl kilka zjazdow na sankach i byl bardzo zadowolony).
No i minelo...:sorry2:

Cześć słomianki

Udanego wieczorku.....
f025.gif

I ja sie witam na słomiankach :zawstydzona/y::-).
Mój maz 11 dni temu wyjechał do UK- birmingham. Ja z córeczką dołączam do niego w lipcu bo mam ostatnie pół roku szkoły tutaj i chce ją mieć już z głowy. Straszna ta rozłąka ale jak ma być nam lepiej niż tutaj to warto zaryzykować :tak::tak:
Pozdrawiam wszystkie słomianki :-):-)

Dzien dobry!

Dawno mnie tu nie bylo :sorry2:

Witam nowe mamusie :tak::tak::tak:

Mysz super, ze pojechaliscie w gory :tak: szkoda tylko, ze juz po feriach :-(

Beatko no ja pamietam jak Twoj maz mial przyjechac, a potem sie okazalo, ze jeszcze troche musisz poczekac....... ale my kobiety wszystko jestesmy w stanie zniesc :tak:

Ewcia a Twoj maz kiedy teraz zjedzie?

Milego dzionka Wam zycze!

Cześć

Idarnowska witaj .....;-) będzie dobrze, główka do góry!!!!!

Sewa oj czasami tak się zdarza....;-)

u mnie śniegu do kolan ;-)

reklama
hej wam
iloneczko witaj i tutaj,,hehe,,bedzie dobrze,,,buźka dla ciebie i oliwcii

Sewa moj wraca 28 lutego na tydzien...

mysz witaj...po odpoczynku...

u mnie tez snieg...

Do góry