reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Słomiane wdowy

reklama
hej dziewczyny!! też jestem słomiana- niestety:-:)-( męża już nie ma w domu od miesiąca i niestety ale nie wiem kiedy wróci bo pracuje w niemczech- wykańcza mieszkania i wraca do domu dopioero jak wszystko jest zrobione! a tu końca nie widać:-(

miło mi was poznać!

Madziula witaj!

Beatko u mnie sypie:-D

Czytałaś dalszą część o prezerwatywie? Młody pryszczaty dorwie się do kompa w ferie ehhhh...ale ugryzłam się w język i nie będę odpisywać na te jego głupoty.

A najlepszą i 100% metodą antykoncepcji jest szklanka zimnej wody...zamiast!

madziula180 witaj....;-)
Pamiętaj że czas szybko leci....;-) będzie dobrze!!!

Dziewczyny u mnie pada śnieg.....:baffled::baffled::baffled:

Faktycznie czas szybko leci tylko żebym chociaż wiedziała kiedy wróci? ten m miesiąc zleciał szybko pewnie dlatego że jestem cały dzień zajęta zajmowaniem się dzieckiem ale gdy przychodzi wieczór to strasznie tęsknie- ne ma do kogo sie odezwać :-(

a u mnie strasznie wieje wiatr sniegu jeszcze nie ma i mam nadzieje że już nie spadnie.....brrr

hej dziewczyny!! też jestem słomiana- niestety:-:)-( męża już nie ma w domu od miesiąca i niestety ale nie wiem kiedy wróci bo pracuje w niemczech- wykańcza mieszkania i wraca do domu dopioero jak wszystko jest zrobione! a tu końca nie widać:-(

miło mi was poznać!
nam tez

witajcie kochane

u mnie tez sniezek jest
ja tu na wiosne wypatrje a zima przylazła...

Ewcia o wiośnie zapomnij.....;-)

Madziula ale co ile miesięcy wraca????? Chyba dłużej jak 4 miesiące nie jest poza granicami kraju?????
A na długo wraca???

U mnie cały czas sypie- masakra!!!! Jeszcze mam ten kaszel....brrrr.

reklama
Do góry