reklama
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Beatko ty jeszcze nie spisz?
Beatko ty jeszcze nie spisz?
No właśnie wybieram się do wyrka.....
Dobranoc- do jutra.....;-)
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
tez sie zbieram tylko Maciej nie spi
madziula180
wrześniowa mamusia
Madziula ale co ile miesięcy wraca????? Chyba dłużej jak 4 miesiące nie jest poza granicami kraju?????
A na długo wraca???
U mnie cały czas sypie- masakra!!!! Jeszcze mam ten kaszel....brrrr.
zawsze wracał tak co miesiąc na tydz lub 2. dzisiaj oświadczył że może za jakies 2 lub 3 tyg przyjedzie na tydzień tylko i spowrotem do pracy:-(
a u mnie nie ma śniegu:-)
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Madziula dla mnie chyba latwiejsze jak wiem ze wraca wtedy i wtedy...niepotrzebnie nie robie sobie nadzieii i sie nienastawiam
Generalnie ja nigdy do końca nie mam 100% pewności kiedy wraca S.
Ostatnio miał wrócić 12 a wrócił chyba 17.10. A parę lat temu jego kampania przetrzymała go 2 miesiące dłużej.....
Dlatego ja nigdy nie mam tej pewności kiedy wróci....
Ostatnio miał wrócić 12 a wrócił chyba 17.10. A parę lat temu jego kampania przetrzymała go 2 miesiące dłużej.....
Dlatego ja nigdy nie mam tej pewności kiedy wróci....
madziula180
wrześniowa mamusia
Madziula dla mnie chyba latwiejsze jak wiem ze wraca wtedy i wtedy...niepotrzebnie nie robie sobie nadzieii i sie nienastawiam
no własnie. znając mojego M to pewnie poda mi jeszcze z 5 terminów powrotu zanim wróci. ale lepsze to niż odp "nie wiem jeszce" bynajmniej już jakaś data jest ...i czekam....
reklama
E
Ewcia81
Gość
hej wam
ja po pracy ,,teraz praca w domku,tzn sprawdzanie pisanie raportu itp,,nic fajnego
beciu ja nie zapomne o wiosne ale ona chyba o nas
ja po pracy ,,teraz praca w domku,tzn sprawdzanie pisanie raportu itp,,nic fajnego
beciu ja nie zapomne o wiosne ale ona chyba o nas