reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Słomiane wdowy

Dobre i 2 miesiące w wakacje ;-);-);-)
Ale co on tak za tą kasą???? Mój ciągle w morzu, ale raz na jakiś czas bierze dłuższą przerwę 4-6 miesięcy. Ostatnio pól roku siedział w domu jakieś 3 lata temu ;-)
no ja nie wiem,,,mowilam mojemu ze przeciez kase mamy,,a on ze budowa,,ze nigdy nie zaczniemy jak nie zaoszczedzimy,,czytaj on nie bedzie tam pracowal dluzej,,,grrrrrrrr

reklama
Wiesz jak się chłop uprze, to nie ma bata.......:baffled::baffled::baffled:
Ale w wakacje będziecie całe 2 miesiące, tak??? To jest pewne???:rofl2:
tak na 100%,,chyba ze cos sie zmieni,,,ale ja mam całe dwa miechy wolne,,pracki nie mam zadnej bo jako belfer wakacje free...i jak on bedzie tu to tydzien dwa,a potem ja do niego i tak dwa miechy razem,,,

kurcze musze pracy niedlugo szukac,,ja mam umowe do 19 czerwca i mi nie przedluzaja...

reklama
cześć słomianki

Ja swojego męża będe miała już za kilka dni.....;-)

Pozdrawiam- dziś mam sporo roboty, do wieczorka pa ;-)

Do góry