reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Słomiane wdowy

Ewcia ja już mam dość zimy, czekam na wiosnę ;-)
Twój mąż też już wraca ;-) Co robisz na kolacyjkę???

Ja już pomału robię porządki- chociaż u mnie jest zawsze czysto i w poniedziałek jadę na mega zakupy spożywcze i zaczynam pichcić w kuchni ;-)

reklama
Ewcia ja już mam dość zimy, czekam na wiosnę ;-)
Twój mąż też już wraca ;-) Co robisz na kolacyjkę???

Ja już pomału robię porządki- chociaż u mnie jest zawsze czysto i w poniedziałek jadę na mega zakupy spożywcze i zaczynam pichcić w kuchni ;-)
nono witaj
ja od poniedzialku porzadki haha,,,zawsze jak maz wraca,mam mega zaprcie na porzadki,,,takie porzadne:tak:;-)..od dechy do dechy,
nad kolacja nie mysalalm
ale obiecałam mezowi plesniaka i sałatke gyros...

A ja zawsze sprzątam jak Mój wyjeżdża...bo straszny z Niego bałaganiasz:-D:tak::confused::dry:

Witam nową mamusię!:-)

Maciek lepiej, Krzyś też...oby do wiosny!!!

No i M dalej w domku...narazie do końca tygodnia

to wy jestescie mega zorganizowane i ambitne zony...:tak::tak::tak:
Jak moj M wraca to owszem wspinam sie na wyzyny i robei dwudaniowy obiad (na codzien raczej nie gotuje jak M nie ma) i mieszkanie tez jest jakos posprzatane ale na tym sie konczy... Nie moge sie niby wymigiwac praca bo ostatnio dwa razy pod rzad wrocil w weekend wiec w pracy nei bylam, no ale jakos tak schodzi... No i Jasiek jest absorbujacy... O siebie nie mam czasu specjalnie jakos zadbac.:baffled:

idarnowska - witaj :-) Do lipca zleci Ci jak z bicza strzelil - zobaczysz :tak:

cześć słomianki

Mysz mój Oskar też taki był....;-) W sumie pierwsze 3 lata były najgorsze, teraz jest już ok.....;-)

resztę pozdrawiam

Miłego dnia

Cześć słomianki

U mnie znowu całą noc padał śnieg.....:baffled::baffled::baffled:

Ewcia a kiedy Twój mąż przyjedzie na dłużej???:confused::confused:

Pozostałe słomianki pozdrawiam i życzę udanego dnia....;-);-);-)

Ostatnia edycja:
hej wam

beciu nigdy chyba?? prosiłam aby teraz w marcu zosatł,ale nie chce,tzn za kasa jedzie,bo malo ma naskubane,:sorry2:..a byloby by fajnie,,no niestteyyy...tylko na tydzien na sama @...heh,,,normalka u nas,,,zawsze albo tuz przed albo an sama @...w wakacje bedziemy razem cale dwa miechy,,:blink:

dzieks za paczusia,,
smacznego wszytskim

pozdro

reklama
Dobre i 2 miesiące w wakacje ;-);-);-)
Ale co on tak za tą kasą???? Mój ciągle w morzu, ale raz na jakiś czas bierze dłuższą przerwę 4-6 miesięcy. Ostatnio pól roku siedział w domu jakieś 3 lata temu ;-)

Do góry