reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Słomiane wdowy

reklama
Ewcia ja się chyba nie nadaję do pracy w szkole. Super jest to, że tyle wolnego i mało godz. Ale nie ma co tak myśleć, bo tylko ten kto pracuje w szkole wie ile trzeba się napracować jeszcze w domu. I to nie jest tak, że wychodzisz z pracy i nic Cię nie obchodzi..... zresztą dzieci też są coraz gorsze.....
Jak straciłam pracę w szkole to nawet nie szukałam w swoim zawodzie.... a potem urodził sie Jędrek.... a teraz mam wyjechać do UK.... jakoś tak mi nie po drodze z pracą w szkole:no:

No tak jak ty mas zwyjechać to tylko tam potem poszukasz,albo i nie,bo przecież druga dzidzia am być;-):-)...
A ja chce pracować w zawodzie..dokładnie to nie tylko godzinek pare,aale ile pracy w domuu....wiem coś o tym...
Nawet teraz jeszcze wsyztsko dorabiam,aby potem mieć więcej czasu dla rodzinki...
Bo wczensiej miałam 4 i 5 kl SP a teraz dosżła 6 i musze porobić spr,testy,kartkówki itp to wteyd ebdize oki...

Ewcia przed chwilą zobaczyłam ile Ty już postów natrzaskałaś :szok::szok::szok: ale pędzisz :tak::tak::tak::tak: Dopiero rozmawiałyśmy o 1200 a tu już tyle :szok::szok::szok:

A co do pracy w szkole to wszyscy którzy mówią, że nauczyciele mają łatwą pracę...... zostawię to bez komentarza!

Ewcia przed chwilą zobaczyłam ile Ty już postów natrzaskałaś :szok::szok::szok: ale pędzisz :tak::tak::tak::tak: Dopiero rozmawiałyśmy o 1200 a tu już tyle :szok::szok::szok:

A co do pracy w szkole to wszyscy którzy mówią, że nauczyciele mają łatwą pracę...... zostawię to bez komentarza!
Hehe nom leci ten czas i moje pisanie...z nudów popisuje nawet sama do siebie:-D:-D:szok::-D:-Dszok,hahaha
taaa ja do tych ludzi to wogóle bez słów podchodze...:baffled:

Rety muszę iść bo Jędrek, wypatrzył w lodówce pyzy z mięsem i się wydziera, że on je chce zjeść :baffled::baffled::baffled: Dopiero obiad jedliśmy :baffled::baffled::baffled: chyba oszaleję :-(
Do potem!

No papa daj synkowi jeść Sewcia,,,
Mój tez dzsiaj tylko mieli i mieli buziąą,,,a tera zudaje ze obiad gotuje...

Mężuśka nie będzie do końca listopada, widzimy się co 2 tygodnie na krótkie weekendy.
Studia skończyłam rok temu, byłam już w 6 miesiącu ciąży więc pracy nie szukałam, teraz też nie szukam bo męża nie ma, a małego z obcą nie zostawię, bo nie mamy tu rodzinki wszyscy daleko.
Zgadzam się co do tego, że nauczyciel to nie łatwy zawód i chyba nie chcę pracować w szkole?
Sewcia to piątala przybij... świat jest mały!!!

reklama
Dzień dobry słomianki...
Ja jem śniadanie z synkiem i co chwila skikam na kompa,iach nie łatwe to:-D;-):-D.
No ja wam piątke przybije:-D,ale jako s łomianka;-),bo jaa bede pracowałą w szkole...
Sewcia Iwonka sie pytała o ciebie na mamach??Też zauważyłą zniknięcie...:tak:
Elizabeth no to ams zniełątwo,ale jak my wsyztskie....głowa do góy...
A gdzie ty mieskzasz w kujawsko??

Do góry