reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Słomiane wdowy

Ja rok temu w czerwcu skończyłam geografię..

Jestem w szoku :szok::szok::szok::szok: ja też skończyłam geografię tylko, że w Kielcach :tak::tak::tak::tak:

Ewcia witaj kochaniutka! Widzę, że suwaczek już wstawiony rozpoczyna się odliczanie :tak::tak::tak::tak: Zaglądaj tu częściej :tak: My słomianki musimy się trzymać razem :-)

reklama
No Elizabeth dokłądnie ten sam...
I co siedizsz w domku tak?? czy pracujesz..bo jakos nie chce mi sie czytacc...
Sewcia widze cie;-):-):-p

Wiecie co przeleciałam posty teraz i czytałam ze macie kryzysy i takie tam...
ja jakos nie mam,moze tesknie,ale zeby kryzys..
Babiczki trzymajcie sie,,my słomianki(jak Sewa napisała) musimy trzyma csie razemm
MOj miał mieć neta,ale jest teraz gdzies na wypiździewiu i niestety ale mnie moze sie połąćzyć...

Ewcia dopiero włączyłam kompika. Wróciłam od mamy objedzona jak bąk :tak::tak: jejku nie ma to jak niedzielny obiadek u mamusi ;-):tak::-D

Ale burza u mnie przed chwilą była, mało nie umarłam ze strach, a po przedwczorajszej burzy to w parku co drugie drzewo złamane :szok::szok::szok::szok:

:-D:-DElizabeth czy twoj mężulo na długo wyjeżdża?? I gdzie??

Moj tak na 5 tygodni i na tydzien do domu,a wczesniej ejzdził na 8 tyg,ale matuś tego nie wytrzymywał..tazke skrócił czas pobytu za granicą....A pracuje jako tirowiec:-D:-Dtzn kierowca tira..

Ewcia ja to studia skończyłam w 2001 roku. Ja jestem nauczycielem kontraktowym i teraz nie pracuję w swoim zawodzie :no: i pewnie do pracy w szkole już nie wrócę:baffled:

Sewa wypatrzyłąm cie dopiero jak weszłąm przed chwilą...hehe i dlatego skomentowałam,bo mam cie w liście przyjaciół....
U mnie leje jak z cebra,i jakos grzmi,alez pogoda...
Nom nie ma jak u mamy,ja też non stop latam do niej na obiady....

reklama
Acha Sewcia a dlaczego nie wrócisz??
ja też kontraktowy jestem,i od września ide do pracy,hehe dostałam prace narazie na zastępstwo...ale mam i to ważne,a Matuś do pzredszkola...

Do góry