reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Słomiane wdowy

Mój mąż ma tam super pracę, w swoim zawodzie i trochę szkoda byłoby to zaprzepaścić.

Dobrze, że silna ze mnie babka, to szybko się otrząsam i żyję dalej do następnego dołka ;-)

Masz racje praca ważna rzecz... tym bardziej że mąż pracuje w zawodzie i pewnioe wie za co pracuje nie to co tutaj...

A silne to musimy byc wszystkie i jesteśmy nie ma co do tego wątpliwości:tak:

reklama
Jejku..... u mnie dziś jest taki spiek, że dopiero teraz wybieram się na spacer :tak:oszaleć idzie :wściekła/y:

Dziewczyny jeszcze dwa tyg. i przylatuje mój mąż...... już o niczym innym nie mogę myśleć tylko o tym jak to będzie, jak się spotkamy na lotnisku :tak: Nie widziałam go od świąt:-( Mój syn też już nie mówi o niczym tylko o tym jak to tata przyjedzie i co będzie z nim robił :tak: Tęskni za nim strasznie, boję się tylko tego, że dwa tyg. szybko miną, a potem znowu tęsknota. Ja sobie z tym poradzę, gorzej będzie z Jędrusiem :-(
Ale..... czekam na przyjazd męża z niecierpliwością....... już balsamy wcieram w ciało ;-):tak::-D:-D:-D:-D

Sewa balsamy podstawa, ale pamietaj umyj się, podmyj i usuń zbędne owłosienie...:-D (bez urazy oczywiście to żart).

Mój dziewięciomiesięczny syneka jak nie widział dwa tygodnie tatusia i po tym czasie zobaczył go na stacji to była lekka konsternacja, nie wiedział jak zareagować, spojrzał na mnie ja sie uśmiechnęłam i wtedy było ok... ciekawe co będzie w następny piątek??? No a z takim starszym dzieckiem to już troche łatwiej... wie kto to jest tatuś...

elisabeth ja na gładko cały czas :tak::-D:tak::-D cały czas się depiluję, nie znoszę kłaków nigdzie noooooo chyba, że na głowie ;-):tak::-D

Z takim małym dzieciątkiem jak Twoje to ciężko, mój to już rozumie, że tata wyjechał do pracy daleko, rozmawia z nim przez skype no i kamerka to też fajna sprawa, jest kontakt wzrokowy. Choć to nie zastąpi taty, to jakiś tam kontakt jest :tak::tak::tak:

Życzę miłego weekendu!

Mój mąż jest w takiej zapyziałej dziurze, że internetu niet... ale jak dzwoni to zawsze biore na głosnik, żeby choć głos słyszał i pokazuję mu zdjęcia... może to głupie, ale co tam...

Sewcia znalazłąm cie tutaj,widziałam gdzie szukać...Nie piszesz na mamach,ale na wdowach...
A ja wdowa,ale jakas wykruszona chyba,bo nie zaglądma tu czetso do was,ale podczytuje was kcohane,,,,,hehe
Sewcia jeszcze 13 dni...musze sobie tez suwaka walnąc odliczanie do powrotu mężą....
Witam inne wdowiaczki słomianki,pozdrawiam serdecznie...

Ewcia witaj! Co słychać w Słupsku? He, studiowałam tam 5 lat i sentymnet mi pozostał, bo poznałam tam swojego męża...

reklama
Ja rok temu w czerwcu skończyłam geografię... to ten sam wydział... najlepszy he he mat-przyr!!!

Do góry