reklama
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Mysz Beatko zdrówka życzę
Sylwia oby się udało:-);-) Na dziewczynkę w kilka dni przed spodziewaną owulacją a chłopczyk w dniu owulacji (jak sie temperatura podniesie) U mnie się sprawdziło
Beatko a ty też myślałaś o dzidziusiu?! Może teraz jak M w domu?
Pozdrawiam
Sylwia oby się udało:-);-) Na dziewczynkę w kilka dni przed spodziewaną owulacją a chłopczyk w dniu owulacji (jak sie temperatura podniesie) U mnie się sprawdziło
Beatko a ty też myślałaś o dzidziusiu?! Może teraz jak M w domu?
Pozdrawiam
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Beatko wiem coś o tym trafianiu, myśmy się o Maćka pół roku starali choć mój M co tydzień
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Zuzkus ty pól roku a ja 2 lata... a o Oskara 5 lat.... więc ja już nie mam siły i nawet chęci Jest mi pisane jedno dziecko i niech już tak zostanie.....
Ale dzięki za pocieszenie.
Nigdy nie mów hop. Będzie dobrze
mysz1978
Fanka BB :)
Beata - a wiesz ze czesto tak bywa ze jak ludzie odpuszczaja zupelnie to akurat Maluszek im sie trafia :-)
Moja znajoma tak miala - nie mogla miec dziecka wiec adoptowala i przestala sie zamartwiac a po pewnym czasie zaszla w ciaze... :-)
Moja znajoma tak miala - nie mogla miec dziecka wiec adoptowala i przestala sie zamartwiac a po pewnym czasie zaszla w ciaze... :-)
Sylwia75
Mama Super Synków:)
Czesc Slomianki)))
Beatka..to sie ucieszylas ze S.. jednak zostanie;-) trzymam kciuki za TE dni:-);-)
hoppp hoppp Ewcia a co z Toba??;-) znow komp?? czy mężuś wrócił?
Buziaczki Slomianeczki i pozdrowionka)))
Beatka..to sie ucieszylas ze S.. jednak zostanie;-) trzymam kciuki za TE dni:-);-)
hoppp hoppp Ewcia a co z Toba??;-) znow komp?? czy mężuś wrócił?
Buziaczki Slomianeczki i pozdrowionka)))
Ostatnia edycja:
reklama
Sylwia75
Mama Super Synków:)
Milego wieczorka)))