reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Słomiane wdowy

dzieki dziewczyny :-)

po tym zaglosowaniu trzeba jeszcze potwierdzic maila ktorego sie dostanie na poczte :baffled: No i ten kod to porazka. Jak ja glosowalam to jak czulam ze moga byc problemy z rozszyfrowaniem tego cholerstwa to dawalam na odswiezenie strony i wtedy pojawial sie nowy kod :-D

Zdjecie ktore dalam moze nie jest jakies niezwykle ale Jasio jest na nim taki malutki... :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
QQ Slomianczeki:)))
Beatka.. i dobrze:-) niech sie dzieje jaknajwiecej;-):-D
Ewcia.. buahahah ja z tymi kodami mam to samo:baffled::-D:-D
Mysz.. zaglosowane:sorry2: tylko czekam na tego @ i cos nie ma:dry:.. a Jas jaki slodziutki maluszek:-) A moi chlopcy mieli to samo ..tez zaczepiali facetow;-)
Zuzkus..ojjj ile ja bym dala..zeby moj byl co tydzien w domku:-(;-)

Ewcia...Mysz... Wsioooo Najjjj w wasze świeto;-):-)
Kolorowych snow:)

Sylwia - dziekuje za zaglosowanie i za zyczenia :-)

Jakby juz sie Wam bardzo nudzilo to mozecie glosowac codziennie bo konkurs trwa do 3 grudnia :-)

Czesc !! ja tez sie zaliczam do ..slomianych wdow.. :sorry2:
Moj maz od tamtego roku pracuje w Niemczech i przyjezdza co 3-4 miesiace na 2 tygodnie do Nas :blink: zdarzylo sie raz ze nie widzialysmy go prawie pol roku ,ehhh ciezko bylo :dry:
Przyjmiecie mnie ?

Pozdrawiam !! !!;-)

Cześć

Witaj Polna....;-)

A u nas sporo latania i załatwiania- w sobotę robimy urodziny dla Oskara, w niedzielę jedziemy na chrzest. Generalnie wszystko robimy w biegu....;-)

Miłego dnia, w przyszłym tygodniu będę miała już więcej czasu.....;-)

Witam Wszystkie ;-) ja zaraz poloze Moja Luske spac i bede miala chwile dla siebie :happy2:

Widze ze tutaj malutki ruch panuje :rofl2: tu tak zawsze ,czy moze chwilowy zastoj ?

Co u was dziewczyny???? :-)

Ja wczoraj po raz pierwszy od porodu wyszlam gdzies bez Jasia :-) Spotkalysmy sie u kolezanki z okazji Dnia Nauczyciela - nie pilam bo bylam autem i wrocilam wczesnie, no ale wyszlam i to sie liczy :sorry2:

Milego weekendu :-)

reklama
i Ja sie Witam w ten sloneczny dzionek ;-)
ja wczoraj zrobilam malutkie zakupy przed mikolajem-powoli zaczynam kompletowac zabawki dla Ali i dzieci Mojej siostry !!

Mysza jestes nauczycielka ?
masz slicznego synka :happy2::tak:

Pozdrawiam !! !!

Do góry