reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Słomiane wdowy

polna - dziekuje :tak:

jestem nauczycielka. Specjalistka od ksztalcenia zintegrowanego (czyli wczesnoszkolnego) :-) I co moze sie wydawac dziwne - lubie swoja prace :-D

reklama
Beata - to pechowo sie wam zlozylo z chorobami... Wspolczuje bardzo, bo radosc z bycia razem nie jest pelna... choc z drugiej strony to razniej chorowac razem niz osobno :tak:
Ja tez jestem chora, na zwolnienie isc za bardzo nie moge, wiec od soboty jestem na antybiotyku ktory sobei sama zlecilam :baffled: Nauczona doswiadczeniem po objawach wiedzialam ze nie przejdzie mi po Fervexie czy Popirynie... Kilka ostatnich niestety przeziebien tak sie konczylo ze musialam wziac antybiotyk no i objawy mialam identyczne jak przy poprzednich... Wczoraj siedzialam z Jasiem w domu ale dzis ruszam do pracy...

Dzien Dobry:)))))
Polna.. witaj w gronie Słomianek;-)
Ja ostatnio mam takiego lenia ze szok,nic mi sie nie che:szok:
Beatka... Mysz... zdrowka!!!!!;-) oby choroba nie trwala dlugo:))))
Milego popoludnia:))))

Ostatnia edycja:
pierwsze slysze o tej metodzie :-)
Uchyl rabka tajemnicy :-)

P.S. My bedziemy sie chyba w wakacje starac bo chcemy meic roznice 3 lata miedzy dziecmi :-)

reklama
A wiec moje Drogie w kilku zdaniach..:-);-)
" jest jeszcze jedna sztuczka praktykowana przez Australijki i nie tylko..nazywa sie 0+12 .. przy czym 0 to oznacza dzien owulacji..odliczamy 12 dni i serduszkujemy:-)...bezposrednio przed nastepna @ ..wiele kobiet twierdzi ze wlasnie w tym czasie zostaly poczete ich córki.."
tak pisza w książce.. i mozna smialo to stosowac bo nie ma mozliwosci poczecia chlopca ze wzgledu na nieobecnosc sluzu dogodnego na chlopca;-) AAAA to metoda oczywiscie na dziewczynke:)

Wiecie..sprobowac mozna.. a jaka przyjemnosc!!!!;-):-) Szczegolnie po przerwie heheheheh:sorry2:
Beatka a jakie bedzie hmmmmmmmmmmmm:-D:-D:-D:-) przy tym 0+12:sorry2:
Dobranoc Słomianeczki:)

Do góry