reklama
mysz1978
Fanka BB :)
Beata - to pechowo sie wam zlozylo z chorobami... Wspolczuje bardzo, bo radosc z bycia razem nie jest pelna... choc z drugiej strony to razniej chorowac razem niz osobno
Ja tez jestem chora, na zwolnienie isc za bardzo nie moge, wiec od soboty jestem na antybiotyku ktory sobei sama zlecilam Nauczona doswiadczeniem po objawach wiedzialam ze nie przejdzie mi po Fervexie czy Popirynie... Kilka ostatnich niestety przeziebien tak sie konczylo ze musialam wziac antybiotyk no i objawy mialam identyczne jak przy poprzednich... Wczoraj siedzialam z Jasiem w domu ale dzis ruszam do pracy...
Ja tez jestem chora, na zwolnienie isc za bardzo nie moge, wiec od soboty jestem na antybiotyku ktory sobei sama zlecilam Nauczona doswiadczeniem po objawach wiedzialam ze nie przejdzie mi po Fervexie czy Popirynie... Kilka ostatnich niestety przeziebien tak sie konczylo ze musialam wziac antybiotyk no i objawy mialam identyczne jak przy poprzednich... Wczoraj siedzialam z Jasiem w domu ale dzis ruszam do pracy...
Sylwia75
Mama Super Synków:)
Dzien Dobry))))
Polna.. witaj w gronie Słomianek;-)
Ja ostatnio mam takiego lenia ze szok,nic mi sie nie che
Beatka... Mysz... zdrowka!!!!!;-) oby choroba nie trwala dlugo)))
Milego popoludnia)))
Polna.. witaj w gronie Słomianek;-)
Ja ostatnio mam takiego lenia ze szok,nic mi sie nie che
Beatka... Mysz... zdrowka!!!!!;-) oby choroba nie trwala dlugo)))
Milego popoludnia)))
Ostatnia edycja:
Sylwia75
Beatka...niezaciekawie... ..przetestujemy metode ponoc Australijska."0+12";-)
Ale co my bidulki mozemy;-)
Buziaczki))
Ale co my bidulki mozemy;-)
Buziaczki))
Ostatnia edycja:
reklama
Sylwia75
A wiec moje Drogie w kilku zdaniach..:-);-)
" jest jeszcze jedna sztuczka praktykowana przez Australijki i nie tylko..nazywa sie 0+12 .. przy czym 0 to oznacza dzien owulacji..odliczamy 12 dni i serduszkujemy:-)...bezposrednio przed nastepna @ ..wiele kobiet twierdzi ze wlasnie w tym czasie zostaly poczete ich córki.."
tak pisza w książce.. i mozna smialo to stosowac bo nie ma mozliwosci poczecia chlopca ze wzgledu na nieobecnosc sluzu dogodnego na chlopca;-) AAAA to metoda oczywiscie na dziewczynke
Wiecie..sprobowac mozna.. a jaka przyjemnosc!!!!;-):-) Szczegolnie po przerwie heheheheh
Beatka a jakie bedzie hmmmmmmmmmmmm:-) przy tym 0+12
Dobranoc Słomianeczki
" jest jeszcze jedna sztuczka praktykowana przez Australijki i nie tylko..nazywa sie 0+12 .. przy czym 0 to oznacza dzien owulacji..odliczamy 12 dni i serduszkujemy:-)...bezposrednio przed nastepna @ ..wiele kobiet twierdzi ze wlasnie w tym czasie zostaly poczete ich córki.."
tak pisza w książce.. i mozna smialo to stosowac bo nie ma mozliwosci poczecia chlopca ze wzgledu na nieobecnosc sluzu dogodnego na chlopca;-) AAAA to metoda oczywiscie na dziewczynke
Wiecie..sprobowac mozna.. a jaka przyjemnosc!!!!;-):-) Szczegolnie po przerwie heheheheh
Beatka a jakie bedzie hmmmmmmmmmmmm:-) przy tym 0+12
Dobranoc Słomianeczki