Hej babeczki
to znowu Ja
niezdecydowana sierpniowa Matka
Caly czas Sie zastanawiam Czy isc Na ta wizyte jutro bo boje Sie Ze znow wyjdzie Ze synek mniejszy I do konca ciazy bede Sie martwic Jak nie Wiem :/
Ktg I ostatnie usg ktore bylo robione 2 tyg temu bylo okay (lozysko, wody plodowe) Tak napisane w opisie. Na ktg chodze raz w tyg Teraz do szpitala I Alu czas jest okay.
Jedynie brzuszek, glowka I nozka byla mlodsze o te 1.5 tyg wtedy co
Mnie martwi. I Nie Wiem Czy Jak pojde jutro to cos zmieni?
Przeglam wszystkie badania Wyniki przez cala ciaze I byly okay dopiero Teraz w 34 tyg od koedy poszlam do innego lekarza bo Moja wyjechala :/ I Nie Wiem Czy jego maszyna moze kiepska byla Czy co:/ Na zdjeciu Co jest kosc udowa waga jest napisana jakas 2320g a Na opisie ktory wydrukowal
Byl 2240
I Nie Wiem Czy isc dla swietego spokoju sprawdzic Czy tyje ten Moj
Maluch Czy Jednak Nie I Nie psuc sobie ostatnich dni ? Bo
Przeciez to Nic Nie zmieni :/
Byłam juz zdecydowana aby iśc ale mama mi
Namieszała dzisiaj bo była u swojej pani doktor ((ogólny lekarz), która rodziła 2lata temu i tak od słowa do słowa o wakacjach i pomocy dziecka powiedziała wlansie ze martwię sie i ona powiedziała ze ona by nke szła nic sprawdzać bo dziecko moze byc mniejsze i nie ma sensu iśc i marnować pieniądze bo i tak te wyniki beda nieproporcjonalne (bo wymiary w tak zaawansowanej ciazy wahają sie do 3tyg w przód i w tył)
Zaczelam czytać na necie i tak wlasnie wszedzie jest.
Z moja córcia miałam
Ostatnie usg robione w 32+5 i ważyła wtedy 2020g. A jak robiłam z synkiem teraz 31+5 to waga była 1900g wiec pewnie w tydz mogl przytyć te 120g i dogonił by siostrę
Wiec sie zastanawiam czy ten nowy lekarz nie popełnił błędy przy mierzeniu i tylko mnie nastraszył
I znow mam dylemat czy iśc do innego lekarza ktory wcale moze nic nie wniesie bo dziecko jest duze i wymiary znow moge wyjsc inne bo inna maszyna
Poradzcie sierpniowki matce frustratce
Maz mowi idź jak masz sie lepiej czuć, ale boje sie tej wizyty czy ona mnie uspokoi czy nie zdenerwuje bardziej.
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom