niunia102
Fanka BB :)
Aza mi jak nogi w poprzedniej ciazy spuchly to w nocy odeszly mi wody a to ze zbiera ci sie na wymioty moze świadczyć ze organizm sie oczyszcza i powoli zaczyma sie szykowac do porodu przynajmniej tak gdzies czytalam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uffff to może nie będzie źle :-) szykuje się na każdą opcję bo lekarz mówi że dzidzia ma większą główkę na swój 'wiek' i tak jak pomiary wagowe są rozbieżne na różnych aparatach to obwód główki akurat jest dokładny. Poza tym mała potrafiła ostatnio przez niecałe 3 tyg przytyć 1kg ;-) także tak :-) jak któryś Maluszek ma za mała wagę to my się chętnie podzielimyMaldob u mnie cewnik był zakładany po podaniu znieczulenia, chyba nie zaczeło jeszcze działać, ale wtedy bardzo się spieszyli i nie wiem jak to jest gdy jest planowe i robią wszystko na spokojnie.Generalnie nie czułam gdy zakładali. Natomiast przy innej okazji i pobycie na Izbie przyjęć gdy od 2 dni nie mogłam opróżnić pęcherza założyli doraźnie cewnik aby tylko opróżnić pęcherz i wtedy też nie było to jakoś bardzo bolesne.