reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

No nie! Natkusia - Ty jesteś express! nie, intercity! Gratulacje dzielna kobito:) cieszę się z wagi i pkt APGAR, jest super! ale taki spokój z tego posta bił że też myślałam że jednak fałszywy alarm a tu proszę..
Ja już nie odchodzę od kompa! teraz miałam 1 krótki spacer i proszę - takie nowiny!

FiuFiu - przykro mi, ale życzę żeby się okazało że nie jest jednak tak źle, i przede wszystkim trzymaj się dzielnie bo wiesz że nie jesteś sama i ONO czuje to co Ty. Tulę Kochana!

reklama
Natkusia!!! Ale błyskawica! Gratuluję kochana! Waga Wojtusia akurat!!!!

Fiufiu, przykro mi :(((

To którą następną do porodu obstawiacie?

NATKUSIA - gratulacje! Super, ze porod taki idealny :)
Z waga ładnie wyszło, mozesz wreszcie odetchnąć.

Statystycznie drugi porod najlepszy jest, dalas nadzieje wszystkim mamom bis ;)

FIUUFIUU - współczuje :(
Trzymaj sie mocno. Mam nadzieje, ze stan babci sie poprawi.

Pewnie kolejne bedzie ta, która sie tego najmniej spodziewa :)
A najpóźniej to za tydzien niecałe rodzic LILITH :)

Natkusia - gratulacje!!!! ale Ci zazdroszczę.... też chcę :-):-):-)
Madison - super, że dziewczyny tak ładnie przybierają i że tak sobie radzisz... brawa :tak:
fiufiu - przykro mi z powodu babci..... :-(

a mnie tak nosi i korci, co by nie pospieszyc jednak tej wizyty w szpitalu i isc przed terminem jednak... z drugiej strony u nas nie wywołuja porodów jak nie ma podstaw, tym bardziej przed terminem więc w sumie jak bym poszla wczesniej, to bym sobie poleżała.... a nie bardzo chce mi sie tam lezeć niewiadomo ile.....
ach.... jeszcze 10 dni do terminu!! dziecko, szykuj się

MARTUSKA - co sie odwlecze... ;)
Doczekasz swojego wielkiego dnia, każda doczeka.
Ja zazdroszczę tym co maja przed sobą, bo z chęcią bym jedzcze raz to przeżyła :)
Ja chyba lubię porody :) A happy endami ofkors :)

NATKUSIA - czekamy na fotki :)

Ja musze nasze wrzucić skoro juz wyglądamy jak ludzie ;)

Madison - myslę, że nie będę jak słoń 2 lata w ciązy chodzić :-Dpo prostu wolałabym żeby się coś zaczęło w domu, a nie pojdę do szpitala i będą mnie tam trzymać niewiadomo ile....
zdjęcia oczywiście wrzucaj, sama o nie prosiłam bo już na pewno dziewczyny się zmieniły

Gorgusia...nie wiem skąd pomysł, że ja?:)
Jest jeszcze kilka Dziewczyn przede mną. Mi zostało jeszcze: ImageUploadedByForum BabyBoom1405699854.863853.jpg

...dni, więc delektuję się snem do granic możliwości;)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1405699854.863853.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1405699854.863853.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 49
A ja znowu wywiozłam Agatkę na wakacje.Tym razem pojechała do moich rodziców na kilka dni. Wchodzę na forum a u takie wiadomości.
Natkusia ​jeszcze raz gratuluję, szybko Ci poszło,ale przeciez wszystkie trzymałyśmy kciuki;-). Kto następny?
fiufiu oby babci sie poprawiło. Nie stresuj się,bo sytuacji nie zmienisz a stres szkodzi Ince.Wiem,że dobrze się mówi, ale postaraj się.

reklama
Fiuuu przykro mi. Mam nadzieje, ze sytuacja sie ustabilizuje i wszystko pójdzie w dobrym kierunku.

Nastepna chyba Katushka, bo termin na 24 ma, ale moze ktoś ja wyprzedzi? Na sierpniówkach wszystko możliwe.

Do góry