reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

reklama
hej Dziewczyny:)

Melduję się w słoneczny wtorek:-) Wczoraj zimno było jak w marcu, do tego rano przymrozek bo mąż szyby skrobał w samochodzie:no:

Czy Wam też jest niedobrze? ja mam wrażenie , ze zbiera mi się na wymioty, jakby znowu też powróciła zgaga:no: Nie jest to przyjemne uczucie. Mam tak od chyba 2 tygodni

I moje też :p ja najczęściej z tel odpisuje. Jak jestem w pracy to mogę coś więcej popisać, a tak to mało pamiętam i faktycznie nie każdej z Was odpisze.

EDYS musimy mieć większą siłę przebicia ;-)

dlatego ja się przypomniałam a co!
właśnie zajadam się arbuzem i jest mi lepiej.. jednak Was lubię :-p

CALTHA niestety ciężko tak patrzeć i nie móc pomóc../ rozumiem, że Twoje dzieci nie będą chrzczone itd?

KAMI mnie męczy tylko zgaga..

Wojtek dzisiaj rano chyba znowu mi się obrócił :sorry2: po lewej stronie brzucha jest wypięty aż boli.. a dzisiaj rano ucisnął mi na nerw aż nie miałam czucia w nodzę przez kilka minut :szok: na szczęście przeszło.. mam nadzieję, że główka w dół będzie

Natkusia może to dlatego, że czasem nie wiadomo co prócz pocieszenia można napisać, nie martw się kochana. Od czasu powrotu wydaje mi się, że moich postów nie ma :-)
Co do odczuć to rozumiem Cię. Przez okres pobytu w uk, nie byłam ani razu w pl i na odległość również ciężko znosiło mi się problemy najbliższych.. a też nie było łatwo choćby z tatą.
Wybacz, że nie odpisałam od razu :-(

U mnie zgaga jest od dawna, mdłości również wróciły, czasem bardzo silne, czasem wymiotuję. Ale to nic. Przy Jud w tym okresie wymiotowałam jak szalona :-)

Ewa Max ma tez na nastepny rok.Tyle ze to 4 klasa juz bedzie on tez zaczal jako 6 latek(i uwaga mamy nic sie dziecku niestalo ze poszlo jako 6 latek ;) ).Nam naszczescie Gosi w gosciele ubedzie bo tu z rodziny meza sa prawoslawni,a moi raczej nieprzyjada bo ich poprostu na to niestac a jak nawet ja niemam gdzie ich polozyc.Stanelismy na tym ze zrobimy male przyjecie w ogrodzie naszego szefa.Jest tam potezny ogrod i dzieci beda mogly sie pobawic a w razie deszczu szefo zaoferowal namiot.Z tym ze mam go poslkim jedzeniem poczestowac.
Mi bardziej chodzilo o to czy jakos w szkole go juz przygotowywoja,bo tutaj w szkole jest religia ale nieucza nic w stosunku do tego.Do komuni aby poszedl trzeba bylo go zapisac na osobna kataheze ma zajecia raz w tygodniu gdzie ucza sie modlitw i o takich innych *******kach.
U mnie tez rodzina mieszana ale dzieci chrzcimy a potem jak bedzie dorosly sam zdecydoje czy chce byc Katolik czy Ortodoxo

reklama
Do góry