reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Dzień dobry. Nie poszłam na glukozę. Jakoś nie mam dziś siły. Znaczy się... Się wykrecam.

Dziś zakupy jedzeniowe... a jutro Święconka :-)

A ją deogie panie wyjeżdżam.będę wpadać ale spodzoewajcie sie mnie na dłużej po weekendzie majowym. Wspaniałych,spokojnych Świat Wam wszystim życzę.I przyjnego długiego weekendu :-) i niech żadna nie waży sie rodzić w tym czasie!!!

Sierpniowa -tylko nie przesadzaj!!!
Fiuufiuu- udanego urlopu!!!!
Kaspian-gratulacje !!!utwierdzam sie w przekonaniu ze to moze nie jest takie zle :-)

Ja zaliczylam wanne ,trzeba bylo sie doprowadzic do ladu ,zrobienie paznokci i piet to isna mordega ,powinnam dostac jakas nagrode hehe malej tez sie chyba nie spodobalo bo dostaje ciosy ,beee mama ;-) ,az sie boje co ja zrobie jak brzuszek jeszcze urosnie hihihi

Witam sie i ja ;)
ookatkaoo1993 - faceci...oni mysla ze my te pieniadze zjadamy?!
Fiuufiuu- udanego wypoczynku i Wesołych!
Kaspian- podziwiam za tak optymistyczny wpis o glukozie, dla mnie to meczarnia z kazdym lykiem ;)
Ewaelinka84 - o pietach nic mi nie mow.. haha :) sama wczoraj sie nimi zajmowalam a przy tym nagimnastykowalam i napociłam :p

Ja zaraz zabieram sie za ciasto :pP

Witam się :-)

Dziś piękny słoneczny dzień :-) wczoraj ciągle byłam na spacerze i trochę się nachodziłam.. bolały mnie wszystkie kości :confused: o nogach nie wspominając.. ale mój luby zrobił mi godzinny masaż stóp i lepiej mi się zrobiło :-)

Ja jutro od rana będę siedziała w kuchni.. gotowanie, pieczenie - uwielbiam święta :-)

KASPIAN to teraz czekać na wynik &&&&&&&&&&&&!

MARTUŚKA jakie ciacho robisz?

MADISON Twoja ciąża zdziałała cuda :tak: fajnie, że teść wygrał z nowotworem a na pewno była to trudna walka.. mój tata 11 lat umarł na białaczkę więc wiem o czym mowa.. trochę mi przykro bo on zawsze marzył o synu albo wnuku (a ma same córki, wnuczki) .. mój Michasiek się urodził to wszyscy mówili, że byłby dumny i szczęśliwy z wymarzonego wnuka :-) a jakby wiedział, że kolejny wnuk w drodze to chyba by oszalał ze szczęścia :-D

OKATKAO faceci :dry: mój też nie raz zdziwiony, że tyle kasy wydałam :szok: oni nie mają pojęcia co ile kosztuje.. ja mojego zaczęłam wysyłać na zakupy no i zobaczył.. teraz przychodzi i "patrz, kupiłem tylko tyle i zapłaciłem 45zł!" - pomogło ;-)

FIUFIU wesołych świąt spędzonych w gronie rodzinnym :-)

Miłego! :*

Witam się i ja :-)

No właśnie najlepszym sposobem na facetów jest wysłać ich na zakupy, niech sami zobaczą co ile kosztuje. I tak naprawdę mało co się kupi, a przy kasie nieźle zapłaci. Na szczęście mój mąż robi częściej zakupy niż ja więc nie mamy takich problemów, że się kłócimy o wydaną kasę :-)

Ja mam w planach zrobić dwie sałatki i dwa rodzaje wafli. Na szczęście mamy teściową na dole, która lubi pichcić dla całej rodziny ;-)

Miłego dnia kochane :-D

reklama
Ewaelinka i Martuśka - ja wczoraj robiłam pedicure i mówię wam powoli się z tego robi prawdziwe wyzwanie :-)

Okatkao - mój podobnie jak Natkusi, odkąd też robi zakupy to przestał się dziwić na co tyle kasy idzie :-)

Fiuufiuu - udanego wyjazdu :-)

Teraz się ogarniam i biorę do roboty, dzisiaj piekę mazurek ten Mazurek Gianduia - Przepis, jutro tą drożdżówkę Japońska Kuchnia Karoliny: Ciasto z zieloną herbatą, ze dwa chlebki i to w sumie koniec bo jak już chyba wspominałam D. jedzie w swoje strony zaproszenia porozdawać a ja będę się stołować u mamy :-)

Do góry