reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Dzień dobry. Nie poszłam na glukozę. Jakoś nie mam dziś siły. Znaczy się... Się wykrecam.

Dziś zakupy jedzeniowe... a jutro Święconka :-)

A ją deogie panie wyjeżdżam.będę wpadać ale spodzoewajcie sie mnie na dłużej po weekendzie majowym. Wspaniałych,spokojnych Świat Wam wszystim życzę.I przyjnego długiego weekendu :-) i niech żadna nie waży sie rodzić w tym czasie!!!

Sierpniowa -tylko nie przesadzaj!!!
Fiuufiuu- udanego urlopu!!!!
Kaspian-gratulacje !!!utwierdzam sie w przekonaniu ze to moze nie jest takie zle :-)

Ja zaliczylam wanne ,trzeba bylo sie doprowadzic do ladu ,zrobienie paznokci i piet to isna mordega ,powinnam dostac jakas nagrode hehe malej tez sie chyba nie spodobalo bo dostaje ciosy ,beee mama ;-) ,az sie boje co ja zrobie jak brzuszek jeszcze urosnie hihihi

Witam sie i ja ;)
ookatkaoo1993 - faceci...oni mysla ze my te pieniadze zjadamy?!
Fiuufiuu- udanego wypoczynku i Wesołych!
Kaspian- podziwiam za tak optymistyczny wpis o glukozie, dla mnie to meczarnia z kazdym lykiem ;)
Ewaelinka84 - o pietach nic mi nie mow.. haha :) sama wczoraj sie nimi zajmowalam a przy tym nagimnastykowalam i napociłam :p

Ja zaraz zabieram sie za ciasto :pP

Witam się :-)

Dziś piękny słoneczny dzień :-) wczoraj ciągle byłam na spacerze i trochę się nachodziłam.. bolały mnie wszystkie kości :confused: o nogach nie wspominając.. ale mój luby zrobił mi godzinny masaż stóp i lepiej mi się zrobiło :-)

Ja jutro od rana będę siedziała w kuchni.. gotowanie, pieczenie - uwielbiam święta :-)

KASPIAN to teraz czekać na wynik &&&&&&&&&&&&!

MARTUŚKA jakie ciacho robisz?

MADISON Twoja ciąża zdziałała cuda :tak: fajnie, że teść wygrał z nowotworem a na pewno była to trudna walka.. mój tata 11 lat umarł na białaczkę więc wiem o czym mowa.. trochę mi przykro bo on zawsze marzył o synu albo wnuku (a ma same córki, wnuczki) .. mój Michasiek się urodził to wszyscy mówili, że byłby dumny i szczęśliwy z wymarzonego wnuka :-) a jakby wiedział, że kolejny wnuk w drodze to chyba by oszalał ze szczęścia :-D

OKATKAO faceci :dry: mój też nie raz zdziwiony, że tyle kasy wydałam :szok: oni nie mają pojęcia co ile kosztuje.. ja mojego zaczęłam wysyłać na zakupy no i zobaczył.. teraz przychodzi i "patrz, kupiłem tylko tyle i zapłaciłem 45zł!" - pomogło ;-)

FIUFIU wesołych świąt spędzonych w gronie rodzinnym :-)

Miłego! :*

Witam się i ja :-)

No właśnie najlepszym sposobem na facetów jest wysłać ich na zakupy, niech sami zobaczą co ile kosztuje. I tak naprawdę mało co się kupi, a przy kasie nieźle zapłaci. Na szczęście mój mąż robi częściej zakupy niż ja więc nie mamy takich problemów, że się kłócimy o wydaną kasę :-)

Ja mam w planach zrobić dwie sałatki i dwa rodzaje wafli. Na szczęście mamy teściową na dole, która lubi pichcić dla całej rodziny ;-)

Miłego dnia kochane :-D

reklama
Ewaelinka i Martuśka - ja wczoraj robiłam pedicure i mówię wam powoli się z tego robi prawdziwe wyzwanie :-)

Okatkao - mój podobnie jak Natkusi, odkąd też robi zakupy to przestał się dziwić na co tyle kasy idzie :-)

Fiuufiuu - udanego wyjazdu :-)

Teraz się ogarniam i biorę do roboty, dzisiaj piekę mazurek ten Mazurek Gianduia - Przepis, jutro tą drożdżówkę Japońska Kuchnia Karoliny: Ciasto z zieloną herbatą, ze dwa chlebki i to w sumie koniec bo jak już chyba wspominałam D. jedzie w swoje strony zaproszenia porozdawać a ja będę się stołować u mamy :-)

Do góry