reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

Witajcie,
Właśnie siedzę u fryzjera z farbą na głowie. Trzeba się ogarnąć :-)
W domu wczoraj w miarę ogarnelam. Po fryzjerce zmykam do pracy i wracam do pracy do wieczora. Jutro aktywny dzień. Ale to jak u większości pewnie :-)
Milego dnia!

reklama
Natkusia ja robiłam krówke :) u mnie wszyscy ja bardzo lubia i czekaja kiedy zrobie ;) Wlasnie skonczylam mam nadzieje ze bedzie pyszna ;)

Atana trzeba sie nie zle powyginac co nie ? ;)

Ostatnia edycja:
Martuśka - dokładnie :-) Dokładnie to samo z rajstopami, na szczęście przy odrobinie szczęścia niedługo zrobi się na tyle ciepło że będzie można z nich zrezygnować a z kopytkami się pójdzie na fachowy pedicure :-)

Dziewczyny z Krakowa - ile płacicie paniom sprzątającym? za ogarnięcie takiego powiedzmy normalnego bajzlu :-)

Jestem, przeżyłam! Nawet JUŻ śniadanko zjadłam :-) Przybliżony wynik już znam po pierwszej godzinie (148), bo po pobraniu krwi Pani zrobiła mi też badanie glukometrem (śpiąca się zrobiłam i chciała sprawdzić czy mi za bardzo cukier nie skoczył). Drugą godzinkę czekałam na świeżym powietrzu w słoneczku przed przychodnią - było milej:tak:
Wyniki we wtorek.

Ja dziś kończę pakowanie. Zazdroszczę Wam wysprzątanych mieszkań. My mieszkamy od tygodnia na pudłach. Sprzątać przed remontem na ma sensu. Jutro wyjeżdżamy do rodziców, ja zostaję do weekendu majowego (przeczekam bezpiecznie remont u mamusi:-)).

Wreszcie dużo słonka w Krakowie !

Atana, 80 zł Po remoncie będzie oczywiście drożej. A za okno normalnej wielkości bierze 15 zł.

Ostatnia edycja:
Kaspian - dzięki, powiedz mi jeszcze czy to za godzinę? :-) Jak żyję nie myślałam wcześniej o wynajęciu pani do sprzątania do mojego małego mieszkania :-)

Kaspian - dzięki, powiedz mi jeszcze czy to za godzinę? :-) Jak żyję nie myślałam wcześniej o wynajęciu pani do sprzątania do mojego małego mieszkania :-)

Za całość (ok 80 m2) płacę 80 zł. Oczywiście, sprząta to co na zewnątrz: wyciera kurze, odkurza i myje podłogi + łazienka.

Ahhh ja nie mam problemu z tym co ile kosztuje, bo K. często sam zakupy robił i wie. Gorzej z tym, że Panowie często wiele rzeczy uważają za zbędne :) A my kobiety za potrzebne :p Tutaj częściej pojawia się problem "a po co nam to, a po co to kupiłaś, a po co Ci ta 'kapota' " etc :D

U nas dziś słonko, ale temperatura nie jest jakaś powalająca. Coś nie wierzę w ciepłe prognozy Świąteczne :p

Ja ostatnio codziennie coś myje, sprzątam, piorę, prasuje. Już nie mam siłek :) Najbardziej z tych dokuczających mi objawów martwi mnie ten brak czucia w części pięt. Wolałabym żeby wróciło ;)

Teraz idę się wypluskać, a potem do sklepu. aaaa i słucham mojego miastowego zespołu: http://youtu.be/s6nQSuxYjFQ - to wykonanie bardzo mi przypadło do gustu :D aż mam ciarki hehe

Caltha - czytalam wlasnie sobie 10 przykazan i wyje jak bobr :'-( ja juz naprawde mam dosyc tych hormonów ,,,,,niby smieszny tekst a ja na oczy nic nie widze

Ahhh ja nie mam problemu z tym co ile kosztuje, bo K. często sam zakupy robił i wie. Gorzej z tym, że Panowie często wiele rzeczy uważają za zbędne :) A my kobiety za potrzebne :p Tutaj częściej pojawia się problem "a po co nam to, a po co to kupiłaś, a po co Ci ta 'kapota' " etc :D

U nas dziś słonko, ale temperatura nie jest jakaś powalająca. Coś nie wierzę w ciepłe prognozy Świąteczne :p

Ja ostatnio codziennie coś myje, sprzątam, piorę, prasuje. Już nie mam siłek :) Najbardziej z tych dokuczających mi objawów martwi mnie ten brak czucia w części pięt. Wolałabym żeby wróciło ;)

Teraz idę się wypluskać, a potem do sklepu. aaaa i słucham mojego miastowego zespołu: http://youtu.be/s6nQSuxYjFQ - to wykonanie bardzo mi przypadło do gustu :D aż mam ciarki hehe

Izis, znasz 69?!?!? Kibicowałam im mocno w X factorze.

reklama

ale się uśmiałam :-D muszę dać do poczytania mojemu G. :tak:

EWAELINKA nic nie zrobisz z tymi hormonami :sorry2: trzeba przeżyć ;-)

IZIZS no to w końcu sobie odpocznij jak nie masz siłek :tak:

CALTHA jeju jak ja nie lubię remontów.. a podejrzewam, że jak w końcu coś znajdziemy to będzie trzeba robić :dry:

ATANA musi być ten pierwszy raz ;-)

MARTUŚKA mhm krówka.. ja jutro robię mazurka z karmelem i nie umiem się już niedzieli doczekać :-D

Do góry