reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Kobitki melduje ze jestem i zyje.Ale jak Max w domu to raczej nic sie zrobic nieda.Do tego na swieta mu duzo zadali.
Ja z samkolykow swiatecznych raczej nic robic niebede jakos nieczuje osttanio tej magi.Moze jakas babe upieke wieczorem i salatke jarzynowa i starczy.Co trzeba na nasza trojke...Jutro urodziny przyjaciolki Maxa obiecalam ze im pomoge dzisiaj bedziemy robic orzeszki z kajmakiem i pizzetki,jutro pomoge jej to jakos ogarnac.Jutro tez urodziny mojej chrzesnicy,kupilismy prezet ale niewiem o ktorej pojdzimey bo ona nas zaprosila na 3 ale ja jej mowilam ze idziemy na urodziny do parku i ze to juz dlugo bylo planowane.Ciekawe czy sie obrazi czy nie.

Gdybym juz niemogla zagladnac do was to zycze wam ZDROWYCH WESOLYCH I MOKRYCH SWIAT I SMACZNEGO JAJKA

reklama
Witajcie Kochane moje ;-)
Ja zabiegana od wczoraj, porządki, porządki i do tego niedługo zakupy eeehh.. jak sobie pomyślę o tych kolejkach dzić w Auschanie to mi się odechciewa:dry:
Jakby mi się nie udało już dzisiaj zajrzeć to tak jak Ania życzę Wszystkim smacznego jajeczka i wszystkiego naj naj najlepszego :-D ;*;*;*

ja też zabiegana i zalatana.....

aha, bylam wczoraj u laryngologa, ucho zatkane od kataru więc nie bylo no przepłukiwać,.... dostalam krople do nosa, mam oczyszczać nos dokladnie i go zatykać, a potem dmuchać.... oby szybko pomogło bo już prawie jestem głucha na prawe ucho

Izis nie znosze coverow, nie cierpie wrecz a ten.....po raz pierwszy nie mam ochoty sluchac oryginalu. Facet ma super wokal. Dzieki wiem ze mozna zrobic cos lepszego niz oryginal...,wow.

Lece piec ciasta.
Milego dnia

Ale wypiekacie dzoewczyny. Ja właściwie nic nie przygotowuję bo spedzamy święta pierwszy dzien u mojej mamy z moim rodzeństwem i ich rodzinami a drugi dzien u teściów. Tylko sprzatanie jeszcze pomalu konczymy. M dzis umyl ostatnie okno i jakies drobne sprawy zostaly...po swietach zawsze jescze z walowka od mam do domu wracamy wiec nie widze sensu specjalnie sie w tym roku wysilac. Zakupy tylko mojej mamie zrobilismy wczoraj i zawiezlismy bo ona teraz nie dosc ze wdowa to jeszcze wdowa slomiana bo jej przyjaciel do Niemiec niedawno pojechal popracować. Moja siostra tam cos jej pomaga przygotować do jedzonka. Dobra ide konczyc obiadek :-)

Martuska problemow z uchem wspolczuje. Ja do tegorocznych swiat Bozego Narodzenia nie wiedzialam co to zapaleni ucha....zapalenie zatok, katary a nawet zapalenie oskrzeli bylo milsze. Bol mi promieniowal az do szczeki i zuchwy...a potem przyglucha bylam przez 1 mies. Wykuruj sie w koncu bostrasznie cie te paskusztwa mecza.

Angie ja uwielbiam piec ale tak wlasnie 3x do roku, na swieta iurodziny syna :)

Kobietki kochane
życzę Wam radosnych Świąt, dużo kopniaczków od bąbelków, słodkiego lenistwa i samych pyszności

Załączniki

• wesolych_swiat_wielkanocnych-kopia.jpg
    wesolych_swiat_wielkanocnych-kopia.jpg
    53,4 KB · Wyświetleń: 37
Czesc dziewczyny. Witałam sie juz w wątku do tego przeznaczonym, ale moze zrobię to tu jeszcze raz :) tak sobie Was podczytuję i zazdroszczę tych przygotowań do Świąt. Ja nie mieszkam w Polsce i tak sie złożyło, ze w tym roku Wielkanoc spędzam sama z mężem. Dla dwóch osób to nie chce sie nawet za bardzo nic szykować :p bedzie żurek z torebki i babka :) życzę wszystkim wesołych i spokojnych Świąt.

reklama
Dziękuje za wszystkie życzenia, które sie tu juz zdążyły dzis pokazać :) Dla Was tez dziewczynki kochane wesołych, słonecznych, zdrowych, spokojnych, smacznych, pełnych radosnych momentów i radości z odradzajacego sie życia Swiat!

U mnie przez ta panikę z ruchami wszystko sie rozjechalo. Pełen spontan dzis. M zabrał sie za porządki w garażu, jest teraz super, ale przez to nie zrobilismy nic w domu. Niedlugo musi jechac odebrac z pociagu paczke z ciastami od swojej cioci. Ja sie do niczego nie nadawalam do wizyty, a po wizycie, jak stres minal, padlam ze zmęczenia :) Dosc ciekawie zapowiadają sie te święta :)
Jakos to bedzie, przecież zawsze jakos jest :)

Martuska - super, ze to nie żadne zapalenie!

Natkusia - ogromnie współczuje z powodu taty. Bardzo wcześnie go straciłas :(

Faisca - witaj i rozgosc sie.

Do góry