reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Anna daj znać co u ciebie-bardzo się denerwuję -mam nadzieję ,że będzie wszystko ok :tak:
beetka zdrówka dla małej :tak:
izis daj ankietę wypełnię :-) przepraszam cie ze nie podesłałam ci zdjęcia spodni i wymiarów ale jakoś mało czasu w tym tygodniu :sorry:

ja czuję się wspaniale-współczuję Wam wszelkich dolegliwości i życzę by wszystko przeszło,przytyłam 4 kg :-),jutro robimy teściowej urodzinową niespodziankę z okazji 60 tych urodzin,przyjedzie jej rodzeństwo ,razem 12 osób do przenocowania :szok:,potem na 18 idziemy do restauracji na balangę z orkiestrą :-)-mam tylko nadzieję ,że teściówka się ucieszy-razem nas będzie 21 dorosłych i 4 dzieci :-):-):-):-)

Miłego dnia :-):-):-)

reklama
Cześć dziewczyny :-)

W Krakowie kolejny piękny i słoneczny poranek aż wierzyć się nie chce w tą zapowiadaną zmianę pogodę i śnieg. Pożyjom... uwidim :-)

Mój też pracuje na zmiany więc niekiedy mamy pobudkę o 5 rano, okropne to, zwłaszcza w zimie, ale idzie się przyzwyczaić :-)

Anna - wszystko w porządku?

mąż dojechał :-):-)

ATANA dlatego ja nie wierzę w tą zimę ;-)

MAGDA no to będziecie imprezować :-)

CALTHA znam to :tak: mój mąż też tak pracował jak się poznaliśmy i widywaliśmy się tylko w weekendy.. pracował w dużej firmie budowlanej i jeździł po całej Polsce - lubił to :tak: po 3 latach wzięliśmy ślub.. potem zaszłam w ciąże i mój mąż zmienił pracę bo nie wyobrażał sobie widywać małego tylko w weekendy i być tatą "na chwilę".. teraz pracuje na kopalni, idzie na 6 wraca o 14 :-) brakuję mu trochę tamtej pracy ale twierdzi, że czas spędzony z nami jest cenniejszy ;-)

My już po śniadaniu.. trochę chatę muszę ogarnąć i idę z Michałem na dwór bo dzisiaj go chyba rozniesie, tyle ma energii :sorry:

Natkusia - szybko zleci, a mąż może wróci z jakąś fajną furą ;-)

ja dziś wyjątkowo źle spałam, a to dlatego, że strasznie mnie ciągneło.... myślałam, że mnie zaraz rozerwie.... oczywiście nie stresowałam się, że coś zlego się dzieje, bo ostatnio mialam tak czesto i gin mi wytłumaczył, że to wiązadła tak ciągną.... także dziś się nie wyspałam, ale na szczęscie już nie boli

Ewelinka - to babcia mega dumna:-)
Magda - najlepszego dla teściowej ;-)

ja w tej ciązy przytyłam na razie 2 kg, myślałam, że do 8 się wyrobię, ale chyba nie da rady.... i tak poprzedniej ciązy nie przebije, bo wtedy tylko 3 kg przytyłam i byłam ewenementem wśród rodziny i znajomych :-D

pozdrowienia od mojego synusia w brzuszku - kopie jak szalony

Cześć :) jak ja zazdroszczę tym dziewczyna które maja spokój, nikt nie choruje, cieszą sie ładna pogoda. Teraz ja przechodzę Rota, kibelek mój:( wzięłam smecte i liczę ze mi pomoże. Jak nie to jutro lekarz, bo już 2 dni to trwa. Powiedzcie czy Rota moze byc dla dzidzi niebezpieczny? Staram sie pic zeby nie odwodnic sie - ale troszkę boje sie o dzidke.

Edys - wydaje mi się, że nie doprowadzając do odwodnienia, nie ma większych powodow do niepokoju
moja znajoma rok temu w ciazy miala rotawirusa, trzymalo ją chyba 3 dni tak konkretnie, brala taki probiotyk trilac.... dziewczynki (bo to byla ciąza bliźnacza) urodzily się zdrowe.....
dużo zdroweczka Ci życzę

Witajcie w piatek :)

Współczuje tym, których mężowie w ciągłych rozjazdach. Wiadomo mus to mus.

Ja juz druga noc przespalam cała, do tej pory od poczatku ciazy zaliczalam jakies dwie-trzy godziny bezsennosci. Fajnie tak normalnie pospac :)

Edys - ja myśle jak Martuska - grunt zeby sie nie odwodnic, poza tym to nie jest niebepieczna wirusowka. Pij i jedz teraz solone rzeczy, jak mi poradzili w szpitalu przy odwodnieniu.

Anna - czekamy na dobre wieści i trzymamy kciuki!

Dzięki dziewczyny :) zaraz męża po orsalit wysle- na biegunke i nawadnianijacy jest. I w ciazy mozna. Wiec nie zaszkodzi. A liczę ze pomoże :)

reklama
Jejku, piszecie jak szalone!
anna, odezwij się
edys współczuję :/ ale uważam tak jak dziewczyny :)

Mój mąż też dużo pracuje. Codziennie wychodzi ok 7.30, a wraca 18-19. Do
tego 2 razy w tygodniu ma jeszcze noce.

U nas pogoda dalej piękna. Zaraz lecimy na pocztę (sprzedałam wczoraj 5 ubranek), potem do parku.

Mam dziewczyny do Was prośbę...te z Was, które mają Facebooka, jakby mogły udostępnić na swojej tablicy moją stronę- będę wdzięczna :) nie mogę tu wstawić linku z telefonu, jest w tym wątku "Sprzedam"

Do góry