reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

FiuFiu widze ze masz to samo co ja, slodycze bleee ale zelki owszem :-)Tylko to mi ze slodkiego wchodzi. Ja po ivf mialam wage 115... zanim zaczynalam leczenie nieplodnosci wage mialam 88kg ... a wiec spora dawka kg sie przez te lata nazbierala. No ale najwazniejsze ze wkoncu jestem w ciazy i mam gdzies te kg, najwazniejsze sa maluchy. Ostatnio 2 tygodnie temu bylo 115.7 moja mama sie smieje ze jak w poniedzialek pojde do lekarza to opieprz dostane bo dzisiaj znowu ostre zyganko wiec pewnie troszke waga znowu spadla :-D

Beetka duzo zdrowka dla corci

reklama
Pierwsza ciąża też pod znakiem owoców i było +12,więc to mnie satysfakcjonuje. Owoce i nabiał to teraz moje jedzenie. Chyba to kwestia indywidualna. Z Kacim 2kg truskawek i arbuz to była norma dzienna :p

Madison - probiotyki to ja na drugie śniadanie zjadam :))) a tak na serio, to po każdej kuracji globulkami, cale opakowanie Lactovaginalu bralam, potem dorzucilam jeszcze Lacibios femina doustnie - więc Izis, mozna, już 3 opakowania zjadłam..... a kuracji i tak nie mam jak kontynuować, bo dzis globulki skonczylam, wizyta w środę dopiero, wyniki po 2 tygodniach.... wiec i tak 3 tygodnie przerwy musze miec, bo kolejnych lekow w ciemno nie bede brać... dzis znowu lactovaginal do kompletu

Beetka - dużo zdrowka dla Was. Wiem doskonale co przechodzisz. Trzymajcie sie dzielnie. Ja ma zapalenie płuc z mała w styczniu 5 dni szpitala:( teraz łącznie 10 dni była. Oby niunka szybko zareagowała ma leczenie. Buzki

Ostatnia edycja:
Martuska - to ja cos zle zrozumiałam :) bo mi sie wydawało, ze piszesz, ze chcesz zrobic sobie przerwę, bo masz dosyc juz. Dobrze, ze nadal szukasz pomocy, to ze z przerwa w leczeniu to sie nic na to nie poradzi. Długo każą czekać na wynik posiewu, u mnie tydzien jesli cos sie hoduje, a jak nie to 3 dni.
Trzymam kciuki bys przegnala te bakterie! :)

witam pod wieczorowa pora.Niestety chyba niebedzie dobrych wiesci.Jak pojechalam do mojego lekarza juz go niebylo.polozna zaproponowala zebym poczekala na innego ze zaraz zacznie przyjmowac i przyszly dwie panienki jakby sie zmowily ze rodza.Niechcialam tak dlugo czekac powiedzialam ze jutro rano mam wizyte.Spytala czy jestem pewna.Stwierdzilam ze nie ale ze czuje sie zle i chce sie polozyc.
Zaczal mnie bolec brzuch.Taki dziwny bol ciagnoca bolacy rozciagajacy.Wycieki byly jeszcze dwa.Czekam na meza i chyba pojade na pogotowie.Tylko niewiem czy go z pracy wypuszcza bo jak on wyjdzie to towar bez niego niewyjdzie a u nas wiosenny wikien do tego czwartek zazwyczaj prace o 22 konczy.

Niewiem juz sama co robic
Powoli sie zalamoje.Zeby to tylko nic niebylo.

Widze ze gadacie o wagach.Ja w pierwszej ciazy startowalam z 49 kilo (tak chudzina bylam)skonczylam z 75..
teraz startowalam z 77 po miesiacu wazylam 73 a na dzien dzisiejszy 82 :/ waga szybko rosnie ale ja mam straszliwe skolonnosci do tycia...
3 lata temu wazylam 100 kilo pod drakonska dieta i ciezkimi cwiczeniami w dwa lata schudlam do 65.Ale gdy tylko zaczelam powoli wracac do ciut wiekszych porcji waga automatycznie szla w gore...

Anna...nie ma co czekać. Jedź.

Meble dojechały. Wszystko skręcone i ustawione, rzeczy posegregowane i poprzenoszone. A ja padam na twarz. Kręgosłup boli i brzuch. Za dużo schylania. Tak więc wyskakuje do łóżka na resztę dnia.

Ostatnia edycja:
reklama
anna o kurczę, mam nadzieję, że brzuch się uspokoi.
Beetka oj Teraz wy chore :/ współczuję i życzę zdrówka.
Monya fajnie, że mebelki gotowe. My zaraz będziemy robić meble w przedpokoju, bo 5 lat tu miesxkamy, a nie ma gdzie kurtek wieszać.

Do góry