reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Madison - cudownie, że się odezwałaś. Super niespodziankę Ci panowie Twoi zrobili.... w domu, to w domu.... teraz możesz troszeczkę odetchnąc, mając synka przy sobie..... a kiedy pierwsze konsulatcje lekarskie???

reklama
A ja sie poprostu zalamalam.
Wczoraj z mezem pojechalismy na spacer nad morze i maz zaprosil mnie i synka na lody.A ze ja teraz mam straszliwego fisia na truskawki no to zamowil mi lody truskawkowe z bita smietana i wielka gora truskawek.A ze sie ze mnie smieje ze ja niedlugo bede wygladac juz jak te triuskawki to zrobil fotke i wrzucil fotke na fejsa i mnie na nim zaznaczyl z podpisem 2 kilo truskawek(po wlosku)...
No i zyczliwa niegdys przyjaciolka i mama chrzestna mojego synka napisala
"ty lepiej nie jedz tyle bo będziesz znowu wyglądać tak jak z Maxem 100kg"
CO smieszniejsze z synkiem niewazylam 100 tylko 75 .Utylam duzo jak zachorowalam ciezko na serce i bralam leki.Ale po latach walki schudlam.
A ta mi wali takim tekstem.Niby to glupie ale strasznie mnei to drzazni.Bo jak osoba z ktora sie naprawde bardzo mocno przyjaznilam mogla takie cos walnac.W sumie niewiem czy ona juz taka jest.Bo jak dwa lata temu poronilam to ta mi powiedziala ze ja jakas dziwna jestem ze niepotrafie w ciaze normalnie zajsc.Jak jej powiedzialam ze mam powazne problemy z tym i ze bezplodnosci nieda sie tak lekko wyleczyc to powiedziala ze ona z tym problemu niema bo ma dwoje dzieci a jak zechce bedzie miala i wiecej a my to chyba jednak niepotrafimy tych dzieci robic :/

Prosze dobijcie mnie...

marlenkus- ja wózek wypatrzyłam w smyku , tylko że mój ma siwy stelaż i czarne koła, koszt 1299,00zł ale trzeba się pytać sprzedawcy o rabat i dają 10 %, bo oni sami nic nie zaproponują. Ten wózek to Bebetto, Luca, Wózek wielofunkcyjny, kolor stelaża biały, 230 - Bebetto - Świat niemowlaka - Smyk.com

Wózek jest leciutki i ma bardzo duże koła i amortyzatory więc nie będzie problemu z jazdą po nierównym, krawężnikach i po schodach zanim znów będę mogła dźwigać.Moja koleżanka taki kupiła i super wykonanie, gondola ma funkcje kołyski więc można dzidzia pokołysać w domu

Anna- nie martw się takimi dogryzkami, bo ludzie już tacy są i nie należy się nimi przejmować.

Dziewczyny współczuję wam tego, że wasze dzieciaczki tak chorują, niech wracają do zdrowia. Już wiem co mnie na przyszłość czeka;(

Justyna bardzo fajny! Widzę, że coraz częściej gorzowiacy się w niego zaopatrują:tak: Wśród znajomych też się pojawił, ale nie miałam okazji jeszcze oblukać! Jak będę w Nova to zajrzę:-)

Dziewczyny, nie mam pojęcia jak znaleźć w tych wszystkich wiadomościach Pandorkę to piszę po prostu na Fejsie do dziewczyn z administracji :) Tak chyba będzie najprościej, o ile wiadomości w folderze Inne nie przegapią.

Anna20061 - a weź się kobitą nie przejmuj. Są takie pseudoprzyjaciółki są wręcz szaleją ze szczęścia jak się człowiekowi coś nie uda. Najlepiej trzymać się od nich tak daleko jak to jest możliwe. A poza tym z niej taka Miss Italia? :-)

Atana wlasnie o to chodzi ze ona sama raz ze jak byla w ciazy chodzila naprawde jak berta a dwa to i teraz do chudzinek nienalezy.
Jedyne co zaloje ze to matka chrzestna Maxia....
No ale cuz...Czlowiek uczy sie na bledach...

Edyś - współczuje , trzymaj się dzielnie i zdrówka dla córci

Monya - my ostatni lecieliśmy jak mała miała rok , wtedy była jeszcze grzeczna ;) a teraz to mała łobuziara...

Nikitka - mi ciąża nawet leci , choć chciałabym już lipiec :)

Natkusia - super prezent mąż Ci zrobił :)

Gorgusia - zdrówka dla synka , biedny z tymi zastrzykami :(

Madison - super że synek już w domku :-). Masz rację , im mniejsze dziecko tym łatwiej się podróżuje , my zwiedziliśmy wiele miejsc i tak do roku było jak w bajce :) , teraz trochę ciężej jest bo mała w wózku nie chce siedzieć i zazwyczaj nie podoba jej się trasa zwiedzania , zawsze w przeciwną stronę chce iść :)

Anna - chyba bym ją wykreśliła z listy przyjaciół , nie przejmuj się kochana .

Justyna - fajny wózek , szary mi się podoba :tak:, jak dobrze że ja już mam wózek , pamiętam że to był najtrudniejszy wybór z całej wyprawki .

A ja się chciałam was zapytać o dwie rzeczy :-) Bo kupiłam sobie taką książkę Ciężarówką przez 9 miesięcy, fajnie napisana, przejrzałam i pisze tam, że ja powinnam już mieć linia negra, a nie mam, czy wam się ta ciemna krecha już pojawiła?

i dwa: czy któraś z was miała może robioną laparoskopię? Bo się tak zastanawiam czy ja wogóle będę miała wypukły pępek. Po laparo już całkiem inny kształt miałam niż wcześniej i póki co nie wygląda jakby się miał zmieniać :confused:

Atana parek jest cecha indywidualna i zalezy od hormonow.U mnie to byl pierwszy objaw ciazy .Zanim zrobilam test zanim spuznila sie miesiaczka i pojawilo sie setki innych objawowo wlasnie pojawil sie pasek co mnie bardzo zdziwilo juz myslalam ze jakis nawal homromonalny mam hihi a to byla ciaza.
W pierwszej ciazy pasek pojawil sie w 5 miesiacu i zniknal rok po porodzie.

reklama
Hej dziewczyny :)
Justyna, ja też sobie ten wózeczek upatrzyłam.
Atana, linea nigra - też nie mam, mam ciemną karnację, podobno wtedy zbytnio jej nie widać, A książkę też czytam, jest naprawdę świetna, przede wszystkim nie wpędza mnie w żadne schizy, ciąża z lekkim przymrużeniem oka ;-)

Do góry