reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

Anusiach, trzymaj sie kochana, mam nadzieje ze to wszystko okaze sie tylko zlym snem i z dzidziusiem bedzie wszystko dobrze. Wiem ze pozytywne myslenie w takiej sytuacji jest ciezkie ale chociaz sprobuj, bo negatywne myslenie zle wplywa na Ciebie i na dzidzie. Pamietaj nie poddawaj sie bo cuda sie zdazaja.Tule z calych sil.

Madison prosze bardzo, u mnie tylko tak w domu robi sie placki innej metody nawet moja mama nie stosuje bo reczne ucieranie ziemniakow to mordega.

reklama
Anusiach - oj bidulko, bidulko. Czekalysmy na wieści od Ciebie, ale nie spodziewalysmy sie, ze tak sie sprawy maja.

Kiedy bedą wyniki amniopunkcji?

Nie znam sie na tym, ale mam nadzieje, ze medycyna i organizm ludzki jest w stanie poradzić sobie z saczacymi wodami i zatrzymać ten proces.

Pomoc psychologa, a może i wspomaganie farmakologiczne na pewno jest Ci potrzebne. Przechodzisz przez coś strasznego, nie wahajj sie prosić o pomoc, powinni Ci ja zapewnić w szpitalu.

Caly czas trzymam kciuki by dzidzius byk zdrowy i byście sobie oboje poradzili z obecnymi problemami.

Anusiach trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki. Jak chodzi o zespoły Edwardsa i Patau to one nie dają nadziei i zrobiłabym dokładnie tak samo jak piszesz. Trzymaj się ...

Aniusiah trzymaj się kochana! jesteśmy z Tobą! Nie wyobrażam sobie co teraz przeżywasz :-(

Ewcia ale ładnie to napisałaś! aż mi się łza w oczach zakręciła :-( Dzielnie walczyłaś o synka i na pewno jest dumny z tak cudnej mamy!

Beetka rany Ty też swoje przeszłaś! mam koleżankę co też urodziła w 26 tc i malutką ominęły wszystkie wady wcześniactwa, a dziś ma 6 lat i jest zdrowa i nadgoniła rówieśników tylko jest malutka i drobniutka :-)

Ja dziś w pracy do 17. Jutro jedziemy na to szkolenie a tak mi się nie chce :-( cały weekend bez Martynki :-(

reklama
Moi chłopcy poszli na spacer to mam chwilę ;-)

MADISON dobrze, że brzuszek rośnie :tak: po porodzie będziesz za nim tęsknić

BEETKA EWCIA wiele przeszłyście.. aż nie chce sobie tego wyobrażać.. silne kobiety jesteście :*

MARTUSKA też mam stracha..będzie dobrze :-)

ATKA powodzenia na wizycie!

CWIKLA przejdzie ten nastrój.. to jest normalne niestety :sorry2:

KATRINA super, że po wizycie wszystko ok :-)

MADUNIA duży ten Twój człowieczek :tak:

ANUSIACH przykro mi :-( ale pamiętaj, wiara czyni cuda! Trzymam za Ciebie mocno &&&&&&&&! A w jakim szpitalu leżysz?

Ja dostałam jakiejś cholernej infekcji.. swędzi mnie niesamowicie :sorry2: zaraz będę dzwonić do gina...

Do góry