reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Anusiach, trzymaj sie kochana, mam nadzieje ze to wszystko okaze sie tylko zlym snem i z dzidziusiem bedzie wszystko dobrze. Wiem ze pozytywne myslenie w takiej sytuacji jest ciezkie ale chociaz sprobuj, bo negatywne myslenie zle wplywa na Ciebie i na dzidzie. Pamietaj nie poddawaj sie bo cuda sie zdazaja.Tule z calych sil.

Madison prosze bardzo, u mnie tylko tak w domu robi sie placki innej metody nawet moja mama nie stosuje bo reczne ucieranie ziemniakow to mordega.

reklama
Anusiach - oj bidulko, bidulko. Czekalysmy na wieści od Ciebie, ale nie spodziewalysmy sie, ze tak sie sprawy maja.

Kiedy bedą wyniki amniopunkcji?

Nie znam sie na tym, ale mam nadzieje, ze medycyna i organizm ludzki jest w stanie poradzić sobie z saczacymi wodami i zatrzymać ten proces.

Pomoc psychologa, a może i wspomaganie farmakologiczne na pewno jest Ci potrzebne. Przechodzisz przez coś strasznego, nie wahajj sie prosić o pomoc, powinni Ci ja zapewnić w szpitalu.

Caly czas trzymam kciuki by dzidzius byk zdrowy i byście sobie oboje poradzili z obecnymi problemami.

Anusiach trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki. Jak chodzi o zespoły Edwardsa i Patau to one nie dają nadziei i zrobiłabym dokładnie tak samo jak piszesz. Trzymaj się ...

Aniusiah trzymaj się kochana! jesteśmy z Tobą! Nie wyobrażam sobie co teraz przeżywasz :-(

Ewcia ale ładnie to napisałaś! aż mi się łza w oczach zakręciła :-( Dzielnie walczyłaś o synka i na pewno jest dumny z tak cudnej mamy!

Beetka rany Ty też swoje przeszłaś! mam koleżankę co też urodziła w 26 tc i malutką ominęły wszystkie wady wcześniactwa, a dziś ma 6 lat i jest zdrowa i nadgoniła rówieśników tylko jest malutka i drobniutka :-)

Ja dziś w pracy do 17. Jutro jedziemy na to szkolenie a tak mi się nie chce :-( cały weekend bez Martynki :-(

reklama
Moi chłopcy poszli na spacer to mam chwilę ;-)

MADISON dobrze, że brzuszek rośnie :tak: po porodzie będziesz za nim tęsknić

BEETKA EWCIA wiele przeszłyście.. aż nie chce sobie tego wyobrażać.. silne kobiety jesteście :*

MARTUSKA też mam stracha..będzie dobrze :-)

ATKA powodzenia na wizycie!

CWIKLA przejdzie ten nastrój.. to jest normalne niestety :sorry2:

KATRINA super, że po wizycie wszystko ok :-)

MADUNIA duży ten Twój człowieczek :tak:

ANUSIACH przykro mi :-( ale pamiętaj, wiara czyni cuda! Trzymam za Ciebie mocno &&&&&&&&! A w jakim szpitalu leżysz?

Ja dostałam jakiejś cholernej infekcji.. swędzi mnie niesamowicie :sorry2: zaraz będę dzwonić do gina...

Do góry