reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

kami to bedzie twój -prawdopodobnie- trzeci syn? ŁAŁ... 4 chłopa w domu i Ty :) fajnie ale za kilka lat to pewnie 3 bochenki chleba na sniadanie będą szły :D

reklama
fiuufiuu niom trzeci hehhe , ale ja wolę chłopaków. Jak to określiła wczoraj moja lekarka u której byłam na badaniach :" chłopcy są prości w obsłudze"

Tak z innej beczki. Przeczytałam ostatnio w necie , że kobieta w ciąży może jeść sery pleśniowe o ile są one robione z mleka pasteryzowanego (sery typu sekret mnicha, valbon) . W Polsce dostępne są tylko te z pasteryzowanego mleka. Dopadłam więc przedwczoraj VALBON wrąbałam całe 120g. szkoda , ze nie widziałyście mojej miny. Oczywiście dodać należy , ze zjadłam go tuż po wyjściu z marketu, ledwo się powstrzymałam by nie trącić go w sklepie:-D. Czy któraś z Was próbowała, lub słyszała, że można je jeść???

Witam w słoneczny piękny dzień:)
Dziś o 8 rano moja przyjaciółka urodziła synusia:)

kami-30 ja słyszałam w pierwszej ciąży żeby nie jeść serów pleśniowych, ale o tych wyjątkach o których piszesz to nie słyszałam niestety.
fiufiu ja też czuję ruchy od jakiegoś tygodnia-może nawet dłużej. Najpierw to było jakby bańki pękały, a od dwóch dni na wieczór jak już się położę to w brzuchu chyba dzidzia urządza sobie treningi kung fu:)

Jak patrzę na to słoneczko to aż mi się wiosny chce!! Ale niestety znając życie, w marcu-kwietniu jeszcze będziemy latać z łopatami i odśnieżać..:/

Na tvn style leci program o matko! I ostatnio ona tam mowila ze mozna właśnie z pasteryzowanego takze chyba sie zgadza ...... a ja planuje dzis zafarbowac kudelki ale jakos mam obawy chodz wiem ze mozna :-/

ojaka gratulacje dla przyjaciółki

Ewaelinka84 dzięki za info, nie widziałam tego programu, choć często loolam na tvn style:-)

Cześć dziewczynyJ
U mnie to jest tak, że regularnie 2 razy w nocy wstaje siusiu ( praktycznie o tych samych godzinach). Poźniej przez jakiś czas się wiercę. Mąż poradził mi, bym te kwestie załatwiała szybko po omacku, żeby się za bardzo nie wybudzać. Efekt- od 5 już jestem mega wyspanaJ
Ojaka ach te zachciankiJ
Agula witajJ
Martuska chyba nie na takie zwolnienie liczyłaś… pani dr ma najwyraźniej problem z wypisywaniem zwolnień i trzeźwym myśleniem… może później zmieni zdanieJ A z ciekawości chodzisz na nfz czy prywatnie?
Fiuufiuu spokojnie, też mi się to kiedyś przytrafiłoJ Teraz piszę na boku w osobnym programie!
Ewaelinka akurat z rana pierwszy raz załapałam się na ten program Bosackiej! Warto oglądać, jak zwykle fajnie i ciekawie przedstawia informacjeJ
"O matko" można obejrzeć na tvn player:)
Zaczęłam od- Ile kosztuje dziecko: http://tvnplayer.pl/programy-online...inek-7,ile-kosztuje-dziecko,S00E07,18613.html
Miłego dnia;-)

Ostatnia edycja:
witam mozna dolaczyc?:-)
termin mam na 8 sierpien. obecnie to rowny 14tydzien. pozdrawiam

Cześć dziewczynyJ
U mnie to jest tak, że regularnie 2 razy w nocy wstaje siusiu ( praktycznie o tych samych godzinach). Poźniej przez jakiś czas się wiercę. Mąż poradził mi, bym te kwestie załatwiała szybko po omacku, żeby się za bardzo nie wybudzać. Efekt- od 5 już jestem mega wyspanaJ
Ojaka ach te zachciankiJ
Agula witajJ
Martuska chyba nie na takie zwolnienie liczyłaś… pani dr ma najwyraźniej problem z wypisywaniem zwolnień i trzeźwym myśleniem… może później zmieni zdanieJ A z ciekawości chodzisz na nfz czy prywatnie?
Fiuufiuu spokojnie, też mi się to kiedyś przytrafiłoJ Teraz piszę na boku w osobnym programie!
Ewaelinka akurat z rana pierwszy raz załapałam się na ten program Bosackiej! Warto oglądać, jak zwykle fajnie i ciekawie przedstawia informacjeJ
"O matko" można obejrzeć na tvn player:)
Zaczęłam od- Ile kosztuje dziecko: O Matko!, Ile kosztuje dziecko? online | Oglądaj w tvn player!
Miłego dnia;-)

Ja już obejrzałam wszystkie odcinki, bo krótkie są :-)

reklama
Do góry