reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Dziewczynki dzisiaj juz lepiej, bialy sluz wrocil :tak:

Kahaka, a ja myslalam, ze tych serow nie mozna,a taka chcice mialam... dobrze, ze dzisiaj zakupy :-p

Jej ale wam zazdroszcze tych wieści !!!tez bym chciala juz wiedziec ,a nastepna wizyta 3.marca wypada na 16 tydz takze mysle ze juz wtedy bedzie pewniejsze :-)
A co do tvn style to ja juz tam ogladam nawet program polozne hihh jakos lubię sobie porody ogladac no i pobeczec sie

katushka - chodze na NFZ ;P

Tez juz bym chciala wiedziec co bedzie a mi mowi ze ok 20 tyg sie dowiem,
No i choroba mnie dopadla, a niedawno sie cieszylam ze zdrowa jestem. Antybiotyk dostalam, krople do nosa i tabletki na gardło ehhh
:baffled:

Dziewczynki dzisiaj juz lepiej, bialy sluz wrocil :tak:
Kahaka, a ja myslalam, ze tych serow nie mozna,a taka chcice mialam... dobrze, ze dzisiaj zakupy :-p

A z tym śluzem jak macie dziewczyny - rzeczywiście wszystkie macie go więcej niż zwykle?
Wszędzie wyczytuję, że ma być jego jakiś ogrom, a ja nie widzę żadnej różnicy niż sprzed ciąży.

Cudowne wieści z tymi serami - ja byłam przekonana, że nie można,a uwielbiam!

Ewaelinka ja oglądam na TLC porodówkę i ciąże z zaskoczenia. Bardzo fajne programy.
hania u mnie wcale nie ma tak dużo, a to co się pojawia to spowodowane jest braniem luteiny

Jest tu jakaś mamusia z lubuskiego?

Hej carine ja jestem z lubuskiego!

Hania-Nie mam żadnego śluzu, tylko po luteinie troszkę się wydala lek z odrobinką śluzu, ogólnie bardzo sucho;)
Ewelinka- ja mam tak samo ostatnio ogladalam w nocy porodowke amerykanska, to wylam razem z tymi matkami a narzeczony smacznie spal obok. Jak ujrze nawet wzruszajacą scenę w filmie bądź smutną, łzy same pchają się do oczu.

Już trochę zaliczeń mam za sobą, co najlepsze mam dobre oceny i narzeczony się śmieje, że dzidzia mi chyba podpowiada. Oby tak dalej, ale szczerze powiem, że jestem trochę upośledzona ostatnio, bo nic nie moge zapamietac jak cos czytam to odpływam myślami, a do kuchni lepiej mnie nie wpuszczac, bo bajzel totalny w trakcie robie: tam rozleje, tam wysypie..
Na szczęście to mój bałagan i nikt nie ma do mnie pretensji, teściowa mieszka daleko i nikt się nie śmieje jaka ze mnie fleja się zrobiła;)

Wczoraj poszliśmy na miłą kolację, ogólnie narzeczony jak inny człowiek tak się troszczy, pomaga, komplementuje i pieści;) Tzn. zawsze taki był, ale teraz jak dla dwojga;) Życzę wszystkim dziewczynom pozytywnych relacji z drugą połówką;)

reklama
Witam się :-)

JUSTYNA taki mąż/partner to podstawa :tak: mój też się tak troszczy i we wszystkim pomaga aż mi czasem głupio ;-) mam najwspanialszego męża :-D

witaj CARINE :-)

GWIAZDECZKA super, że lepiej :tak:

EWAELINKA Ty też się doczekasz wizyty!

MARTUŚKA zdrówka!

HANIA ja mam więcej śluzu niż przed ciążą.. czasami nawet pływam :confused:

CWIKLA będzie dobrze :*

mówicie, że można jeść ser pleśniowy? :-) ja uwielbiam z Turka.. taki też można? Ależ się cieszę!!! :-D:-D:-D

Do góry