reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Amelia - czyli coś na rzeczy jest tymi kreseczkami :-) Fajna prace maja ci od usg, oczywiście jak przekazują dobre wieści.
Ciekawe ilu z nas sie potwierdza te 'wrozby' :-)

Martuska - nie kus, nie kus ;-)

Usmialam sie z tych klejnotow i ich mycia :-) Miałam to samo w pierwszej ciazy. Chciałam dziewczynkę, ale od samego początku byłam pewna, ze będzie chłopczyk. I jedna z moich głównych zagwostek było jak ja będę go pielęgnować!? ;-)

Jak już pózniej zobaczyłam przyjaciółkę zmieniającą pieluche swojej córeczce to pomyślałam - o raju, a z tym to jak sobie poradzić? u nas to wiadomo - prosta sprawa :-)

reklama
Hej Dziewczyny ja juz po badaniu, szczegóły na wizytowym :-) Widzę , że mam sporo do nadrabiania w czytaniu heheh, lecę więc poczytać co mnie ominęło:-)

No cos musze wymyslec bo przeciez nie wroce na miesiac a za miesiac znow pojde ;/ bez sens !
a moze idz do rodzinnego :)

Co do pielęgnacji to ja włąsnie sobie m yślę, że jak będę miała syna to nei wiem jak sobie poradzę :) bo wydaje mi się, że właśnie z dziewczynką wszystko jest łatwe :)

fiuufiuu bidulko, nie denerwuj się tak ;-)

Dziewczyny macie tak? jak posiedzicie trochę i wstaniecie to tak nagle ciągnie was w brzuchu, macicy w dół? Kurcze ja jak trochę posiedzę i wstanę to takie nieprzyjemne uczucie ciągnięcia mam.

Co do ruchów to we wtorek lekarz powiedział że pierwsze ruchy mogę poczuć za jakieś 3 tygodnie i nie będzie to jakiś kopniak czy coś mocnego, tylko takie właśnie delikatne smyranie. Już się nie mogę doczekać :-)

Jestem po wizycie i na 95 % będzie chłopak i też się zastanawiam jak to będzie , nie mam doświadczenia w obsłudze tak małego sprzętu ;-), ale damy radę , przy dziewczynce wydawało się wszystko znajome , ale też łatwo nie było z początku .

Katushka - ja nie mam tak , za to mnie spojenie boli , ale myślę że to raczej normalne jest że gdzieś ciągnie czy zaboli .

Keeplovin- ale jak się zapisują ? , mnie czasem znika , jak np długo piszę posta i nie odświeżyłam strony ?

Keeplovin- ale jak się zapisują ? , mnie czasem znika , jak np długo piszę posta i nie odświeżyłam strony ?

No piszesz, piszesz, piszesz i na dole tego okienka, w ktorym piszesz co jakis czas sie pokazuje 'auto-saved'. Tylko jeszcze nie odkrylam jak odzyskac zapisany tekst.

reklama
Do góry