reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

reklama
My też myśleliśmy, żeby wozić w gondoli, bo te przekladanie z fotelika do gondoli jest upierdliwe, ale ja osobiście jakoś się boję.

hejka
Moja Olusia dziś kończy miesiąc - nie wiem kiedy to zleciało.
Przy dwójce małych dzieci nie bardzo mam czas na odp. Staram się czytać - wiec w miarę na bieżąco jestem.
Ola - raz lepiej raz gorzej. Z brzuszkiem są problemy - ale jakoś dajemy rade. Cycujemy się i jest ok.
Wikuś - to mały zazdrośnik. Częściej chce na rączki na wcześniej. Potrafi powiedzieć - połóz Olę do wózka - i pograj ze mną w piłkę właśnie wtedy jak karmię. I wyjście z dwoma na dwór, i zejście z 2 piętra z wózkiem jest małym wyzwaniem :)

Sierpniówki chyba już wszystkie rozpakowane :) Ostatnia jako zapakowana pisała Oszqrde. Teraz już pewnie rozdwojona :-)
Jak ten czas ciązy szybko minął :)
Natkusia - super że już po chrzcinach. My planujemy w przyszłym roku
Asiołek, Monya, Natkusia, Gorgusia - wy chustowe jesteście. Jakie macie te chusty? Elastyczne są chyba dla mniejszych dzieci? Do ilu kg? Kurczę też bym chciała ale nie umiem się zdecydowac, którą chustę kupic:-(
Asiołek - poczytałam tatowego bloga :) Fajny ten eksperyment z detergentem. My podajemy Oli delicol - to tak jak biogaja. Probityk :)

Oby wszystkiem sierpniowym dzieciaczkom szybciutko mineły brzuszkowe problemy,
Poprawy dla ulewających dzieciaczków.

My zaraz uciekamy na spacerek bo pogoda ładniutka dziś.
P.s.Wczoraj starsza została u dziadków. Wiec dziś mogłam małe domowe spa sobie zafundować:) człowiek od razu lepiej się czuje :)

No pewnie ze TESKNILAM!! :*:*

MONYA ojj tak chusta to wybawienie :tak: a przy dwójce to juz w ogole ;-)

ANNA a widzisz jaki Tomcio szczesliwy :-)

MEXI moja siostre wzielismy.. ta niedoszla chrzestna byla na mszy i przyszla z prezentem ahh przykro mi bylo bo dziewczyna miala ciezkie zycie i jest bez rodziny.. cieszyla sie bardzo :/
Oj te nocki sie niestety zmieniaja.. oby bylo lepiej ;-)

ASIOLEK duzo zdrowka dla Majusi :*

A ja dzisiaj mam stresa bo Michala pierwszy raz zostawiamy samego w przedszkolu.. ostatnio jak probowalam wyjsc to wpadl w histerie i wrócilam :-( dzisiaj juz nie mozna byc z dziecmi.. moj G zawozi Michala bo mi by chyba serce peklo i bym go zabrala! A musi tam chodzic bo ma straszne ubytki jezeli chodzi o kontakt z dziecmi..

Edyś...ja kupiłam elastyczną bo ponoć lepsza dla początkujących. Teoretycznie jest do 10 kg, ale wątpię czy wytrzyma. Pózniej przerzucamy się na nosidełko ergonomiczne. Kupiłam chustę, bo w nosidełku mimo że mam wkładkę dla niemowlaka to rozstaw nóżek jest jeszcze za malutki u mojego dziecia, a to pewnie dlatego, że on drobniutki. Pewnie zacznę używać jak chusta będzie juz nie wyrabiała.

Chustę mam firmy bykay. Mało znana chyba , ale najbardziej przypadła mi do gustu.
Mam dokładnie ten kolor ImageUploadedByForum BabyBoom1410166099.647878.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1410166099.647878.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1410166099.647878.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 53
Elastyki są do 9kg. Tkane w sumie do momentu az dzieć się zbuntuje. Ja mam tkaną,skośno krzyżową natibaby. I najlepiej kupić używkę- chusta złamana lepiej sie wiąże.

reklama
Ja mam tkaną chuste z Natibaby i jest boska! Myslalam o elastyku ale doradca i dziewczyny w temacie doradzily od razu tkaną bo elastyk nam krótko by posłużył i nie zaluje :-)
I tak jak GORGUSIA pisze najlepiej złamaną tym bardziej dla początkujących ;-)

Do góry