Po odprężajacym dniu przyszedł czas na relaksujący wieczor...
Moje dwa miodowe miesiące z dziewczynami chyba sie koncza
Bliźnięta to ciezki temat. Podwójne szczęście, ale robota poczworna.
A moje jeszcze duzo spia, co bedzie dalej??? Jestem troche przerażona.
EWAELINKA - to wyobraź sobie, ze teraz budzi sie druga i w najlepszym wypadku zaczynasz wszystko od poczatku, a w najgorszym druga budzi pierwsza i wtedy jest naprawdę strasznie Taki mamy dzis dzien...
Bez pomocy w ciagu tygodnia załamałabym sie, nie umiałabym sobie poradzić. I tak te 8-9h z dziewczynami sam na sam daje mi w kość. Jak moja mama raz na kilka dni nie moze przyjść o od 16 do ok 19 jestem sama z trojka to mam mega stresa
GORGUSIA - my chyba tez do zoo jutro.
FIUUFIUU - perfekcyjnie
GAWIT - spokojnej nocy!!!
Jestem taka zmęczona, bede błagać moje panny o litość. Ale jedna przespała ostatnie 5h wiec az sie boje jakie ma dalsze plany.
Moje dwa miodowe miesiące z dziewczynami chyba sie koncza
Bliźnięta to ciezki temat. Podwójne szczęście, ale robota poczworna.
A moje jeszcze duzo spia, co bedzie dalej??? Jestem troche przerażona.
EWAELINKA - to wyobraź sobie, ze teraz budzi sie druga i w najlepszym wypadku zaczynasz wszystko od poczatku, a w najgorszym druga budzi pierwsza i wtedy jest naprawdę strasznie Taki mamy dzis dzien...
Bez pomocy w ciagu tygodnia załamałabym sie, nie umiałabym sobie poradzić. I tak te 8-9h z dziewczynami sam na sam daje mi w kość. Jak moja mama raz na kilka dni nie moze przyjść o od 16 do ok 19 jestem sama z trojka to mam mega stresa
GORGUSIA - my chyba tez do zoo jutro.
FIUUFIUU - perfekcyjnie
GAWIT - spokojnej nocy!!!
Jestem taka zmęczona, bede błagać moje panny o litość. Ale jedna przespała ostatnie 5h wiec az sie boje jakie ma dalsze plany.