reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Witajcie ,,,,
U nas noc nawet nawet ,Mia spala ladnie w lozeczku obudzila sie o 1na butle ,pozniej po 5 no i teraz pojadla :-)

Justynka daj znac co z malutkim ....na moje oko goraczki nie ma -bo w pupci odejmuje sie pol stopnia ,ale na katarek moze cos dadza ,,,u nas leki przeciwgoraczkowe u dzieci karza dawac dopiero od 39 stopni ,ale ja Oliverowi podawalam wczesniej ze strachu :-/

Ide ogarniac kuchnie bo moi Panowie zostawili mi tam niezly bur.....

Ania to widze ze noc mialas super :-*

reklama
magda współczuje tego ulewania i podduszania :-( U mnie po zmianie mleka mały ulewa rzadziej i mniej. Wczoraj wyjątkowo ulało mu się nosem. Zakończyło się to płaczem, ale szybko utuliłam szkraba i smutki odeszły w niepamięć.
Wczoraj zaliczyliśmy mały cycowy sukces. Synek ukochał sobie cyce i cały dzień na nich wisiał. I co najważniejsze najadał się, bo nie chciał później butli;-)Wieczorem podjadł, usnął po 21:00 i spał do 1:00. Kolejna pobudka dopiero po 5:00 i znów zaczęliśmy od cyca. Uwielbiam jak do nich tuli i uśmiecha;-)

No a teraz Wojtuś znów ucina drzemkę a ja idę się ogarnąć i w końcu ubrać. Miłego dnia!

Dziewczyny, wrocilam z ip. Niewiem czemu ale wizja zostania w szpitalu mnie przesladowala nawet w nocy mi sie to snilo.
Lekarz powiedzialze to zwykle przeziebienie, obserwowac, karmic piersia, przepisal witaminke c w kropelkach i nasivin do noska. Troche sie uspokoilam ze narazie nic sie nie dzieje ale wiadomo z dziecmi bywa tak ze w minucie sie rozchoruje.
Dziekuje dziewczyny za slowa wsparcia, jakis kryzys mam od wczoraj.

Dziewczyny sukces!!!!!!
Posprzatalam caly dol wraz z podlogami :-) ubralam sie ,pomalowalam ,a moja ksiezna spi :-)
Teraz biore sie za prasowanie (bleeeee)

Sierpniowa nasze dzieciaczki podobnie spia :-)

Dobra robota czeka

Justynka dobrze ze bylas ,moze troszke Cie to uspokoilo :-*
Moge spytac jaki nasivin dostalas??
Pisze tam baby czy cos takiego???

Nie no co ty :-* jak lekarz dal to napewno jest ok
Spytalam bo u mnie w de tez jest nasivin tylko nie pamietalam czy nazywa sie baby czy wlasnie jest w procentach

Hehe Sylwia nie ma szans:-) Lalka nic by Ci nie dała. Każde dziecko inne, nie wiadomo jakie się komu trafi :-):-) Ja na początku też łudziłam się, że to będzie takie proste- jedzenie, kupa, spanie- ale szybko się obudziłam z tego snu :-D:-D
Moje dziecie po spacerze śpi w wózku, a ja zaraz z mężem będziemy jeść obiad:-)

reklama
Hek hej.bylismy w lesie na grzybach. Znaleźlismy,nie szukajacbo zwozkiem to raczej po drozkach,5borowikow :-) Inka pospala,potem pojadla,my zjedlismy obiad w przydroznym barze,a teraz siedzimy na wypasionym placu zabaw. Pewnie koło 4 wylatujemy w domu,karmienie i dalej na dwór. Jasio znowu wieczorem wychodzi,tym razem na koncert więc wieczór z dwójką mam.

Załączniki

• 1410093744727.jpg
    1410093744727.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 64
  • 1410093763328.jpg
    1410093763328.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 70
Do góry