Witam
Można powiedzieć, że się wyspałam. w porównaniu z poprzednimi nockami to ta była luksus! młoda spała od 22 do 24, potem od 1 do 3.30 i później od 4 do 8! i nadal śpi. mogłabym spać z nią, ale wstałam o 7 wyszykowałam Martysię do przedszkola i wzięłam się za sprzątanie mieszkania! i mam już całe wysprzątane (poza łazienką)
Jutro mamy pierwszych gości więc muszę coś naszykować. za dużo to nie mam możliwości, bo nie mamy tego gazu więc zrobię jakąś sałatkę + upiekę udka w piecyku , jakieś zimne zakąski, kawa, herbata i ciasto. I dużo muszę sobie podszykować dziś, bo jutro idę do fryzjera, a u mojej fryzjerki to się schodzi niestety! ale umówiłam się bo moje odrosty już wołają o pomostę do nieba
Atana i jak? normalne, ze mała tyle je? Moja Kornelia od dwóch dni szamie jakieś 140 ml mm
nie wiem czy to nie za dużo? ale bardzo się jej nie ulewa, nie wymiotuje więc chyba ma takie zapotrzebowanie
Sylwia_k śliczny ten Twój mężczyzna :-) Moja ma dziś 4 tyg
ależ zleciało! i widzę jak urosła, zmieniła się na buzi. jest coraz bardziej kontakotwa, wodzi wzrokiem za mną, za palcami, gapi się na karuzelkę tylko nadal uśmiecha się mało. Martyna to się śmiała non stop, a Kornelia dama i uśmiechy serwuje wybranym
ewcol a jak się nazywa ta szczepionka? pamiętasz może?
cwikla moja Kornelia śpi dużo w dzień a za to mało w nocy
więc ja tam bym wolała odwrotnie. w dzień ma łącznie jakieś 2 godziny czuwania, a w nocy potrafi ciągiem nie spać 6 godzin
Ewaelinka ale miałaś cudną wczorajszą noc! super ta Twoja księżniczka
Madison wcale się nie dziwię, że się boisz większej aktywności dziewczyn, ale jak już zaczną być mobilne to będzie Ci łatwiej, bo one zajmą się sobą i nie będą potrzebowały non stop mamy, a te nasze będą chciały, żeby to mama się z nimi bawiła (bo starsze rodzeństwo często w szkole/przedszkolu/żłobku ;-))
Gorgusia jaką matę kupiłaś? moja Kornelia jeszcze nie wyraża nią zainteresowania ;-) i leżaczek-bujaczek też się tak sobie sprawdza. jak ma nerwa to za nic w świecie nie posiedzi nawet jak ją buja (mam wrażenie, że ją to wtedy jeszcze bardziej wkurza) kupiłam dziś chustę i mam zamiar ją w niej nosić, bo ona ciągle chce na ręce (jak nie śpi)
Fiufiu ale śliczna dama! do zdjęcia ją tak wystroiłaś czy gdzieś szliście? kurde ja mam sporo sukieneczek dla Kornelki ale miała założoną raz jak szliśmy na urodziny do mojej mamy :-) w ogóle to muszę jej rajstopki kupić, bo te co mamy to wszystkie za duże
No "idę" do banku opłaty porobić ;-)
Miłego dnia