reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Witajcie :-*
Ja juz wszystko przygotowane ,zaraz malego do auta i do szkoly .
Od wczoraj czuje sie fatalnie ..bylam dzis umowiona na ploteczki ,ale musze to odmowic nie dam rady ,do tego spotkanko mialo byc u mnie ,a za chiny nie chce mi sie ogarniac tego sajgonu -wole schowac sie pod koldre i udac ze tego nie widze :-(
Tak wiec dopiero rano a ja marze by przespac ten dzien ...
Mam nadzieje ze wy macie dzis leprze samopoczucie i moze mi sie udzieli
Cmokale

Asiolek -poglaskaj swoja psinke od ciotki ewki ,mam nadzieje ze szybko wroci do siebie i bedzie juz dobrze :-*

reklama
Asiolek oby psiuncio szybko poczul sie lepiej. Sama przez to ostatnio przechodzilam. Moj bernenczyk mial 13 lat, tylne lapki mu wysiadly prawie calkowicie ale i tak nie stracil swego "psiego humoru". Oby Twoj tez dal rade :-)

A z tym seksikiem to jest roznie bardzo. Ja zawsze mialam wieksze libido od meza i w ciazy to samo. Ja bym mogla na okraglo- az wstyd sie przyznac. Na razie uwazamy chociaz nie ma przeciwskazan ale lepiej dmuchac ma zimne. :-)

Dzień dobry!

Asiołek tulasy dla pieska!

Annias hehe libido dobra rzecz, u Nas podobnie ;) Choć starszaczek ma wyczucie i wie kiedy się obudzić ;)

Mnie dziś przyatakowało, okupowałam kibel.... masakra....

Pozdrawiam

Po wymiotach o poranku dopadł mnie taki masakryczny ból głowy... i nie puszcza. Poszłam na spacerek z psem i kupiłam panadol... zjadłam 2 tabletki.... i czekam :(

Miewam bóle głowy ale od kiedy jestem w ciąży to pierwsza taka akcja.... moim lekiem jest ibuprom :( a teraz mogę sobie pomarzyć. Paracetamol za to mnie zamula... więc pewnie zaraz padnę - dobrze, że dziś nie poszłam do pracy :(

Ją wychodzę
Na dzień dzisiejszy biorę 2x1 dopegyt.ciągła kontrola wagi i ciśnienia.
I od razu jadę do dentysty.w nocy zaczął boleć mnie ząb strasznie.a ją dostaje histerii z powodu bólu zęba.poprzednia ciaza kosztowała mnie 6!!mimo stałej kontroli...po prostu każdy najgorszy scenariusz o jakim może myśleć dentysta zdarzy sie właśnie u mnie....także czekam na wypis i ziuu

Ją wychodzę
Na dzień dzisiejszy biorę 2x1 dopegyt.ciągła kontrola wagi i ciśnienia.
I od razu jadę do dentysty.w nocy zaczął boleć mnie ząb strasznie.a ją dostaje histerii z powodu bólu zęba.poprzednia ciaza kosztowała mnie 6!!mimo stałej kontroli...po prostu każdy najgorszy scenariusz o jakim może myśleć dentysta zdarzy sie właśnie u mnie....także czekam na wypis i ziuu
to super, że już wychodzisz. Uważaj na siebie
i strasznie wspołczuje z powodu bólu zęba, nie ma nic gorszego

reklama
Dziewczyny zaczęłam plamić :( , nie jakoś bardzo ale jednak , do tego boli mnie brzuch , lekarka mówi żebym przyjechała do niej ale nie wiem czy nie lepiej na IP jechać ??? do tego nie mam z kim dziecka zostawić , jestem załamana :(

Do góry