reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Witam piątkowo.
Amelia - zmykaj do lekarza i to szybciutko. Mocno trzymam &&&&&
Martyna93 - witam wśród nas :-)
fiuufiuu - super, że już do domku. Co do zębów to wiem co mówisz, że przez trzy poprzednie ciąże za każdym razem traciłam ząb, chociaż zawsze dbałam i dbam. Teraz też już zaczyna się jeden odzywać
Ojaka - fajnie, że już masz jakieś ciuchy, ja niestety nie mam żadnych, a już by się coś przydało

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny
U mnie dziś gorszy dzień z racji mdłości i powrotu plamienia :wściekła/y:

Była koleżanka, przed chwilą wyszła. fajnie pogadałyśmy, pośmiałam się aczkolwiek musiałam się położyć, bo zaczął bardzo boleć mnie kręgosłup :-(

Natktusia narobiłaś smaka na gofry :-) mi ostatnio mama smażyła naleśniki. zjadłam z serem na słodko! kurde aż mi ślinka teraz cieknie ;-)

Asiołek zdrówka dla pieska no i oczywiście Twoje przeziębienie niech idzie precz!

Ewaelinka u mnie też samopoczucie do bani

fiufiu super, że wychodzisz! co do dentysty - ja chodzę jak już z bólu chodzić nie mogę ;-) nienawidzę dentysty ;-)boję się chyba gorzej niż porodu ;-) a inna sprawa, że moja dentystka w ciązy nie chce mnie przyjmować bez zaświadczenia od ginki

Martyna witaj :-)

Amelia i jak tam? plamienia nie zawsze są czymś złym, ale zawsze trzeba to skonsultować!

Cześć Dziewczyny!

Nie odzywałam się tak długo, bo byłam w szpitalu... Zaczęłam plamić i brzuch mnie bardzo bolał... W sumie w szpitalu nic złego nie wykryli i wypuścili mnie do domu, z bąbelkiem moim malutkim wszystko dzięki Bogu ok. Dziś jestem już w pracy, bo nie mogę sobie pozwolić na zwolnienie, a lekarz mi powiedział: "jak Pani uważa, żeby tylko Pani później nie żałowała swojej decyzji.." I tak mi się strasznie przykro zrobiło... A L4 mogę mieć najwcześniej od 23.01... Mam absolutny zakaz wieszania prania, prasowania, noszenia zakupów, noszenia synka, absolutny zakaz seksu. Bardzo mi źle dzisiaj... :-(

Amelia, powodzenia!!! Trzymam kciuki!!!

Afja-Anetka, pracuję w szkole i potrzebują tydzień na znalezienie nowego nauczyciela, a jest koniec semestru, oceny do wystawienia, matury próbne, i dogadałam się z dyrekcją, że zamknę semestr i odejdę, dlatego nie mogę tak z dnia na dzień...

Ostatnia edycja:
jjm86 - fakt masz ciężka sytuację, ale ja bym poszła i pogadała ze muszę już dziś iść i koniec. Przecież byłaś w szpitalu, plamiłaś. To nie jest błaha sprawa...
trzymam &&& żeby już nie było plamień.
Ja dziś szukam stroju na bal karnawałowy dla Wiki w żłobku - impreza w środę a ja nie mogę się zdecydować. Podjadę chyba jeszcze do jakiejś wypożyczalni - może coś tam znajdę fajnego :)

Ostatnia edycja:
Amelia, powodzenia!!! Trzymam kciuki!!!

Afja-Anetka, pracuję w szkole i potrzebują tydzień na znalezienie nowego nauczyciela, a jest koniec semestru, oceny do wystawienia, matury próbne, i dogadałam się z dyrekcją, że zamknę semestr i odejdę, dlatego nie mogę tak z dnia na dzień...
ja też pracuję w szkole i odeszlam z dnia na dzien.... w koncu są rzeczy ważne i ważniejsze.... pojechalam tylko do szkoly, wystawiłam oceny..... a w domu siedzę i robię całą resztę, czyli papierologię

Amelia mam nadzieje ze twoja ginka ma usg bo jesli nie zrobi ci od reki to i tak nic sie nie dowiesz. Tylko na IP bedziesz musiala...Trzymam kciuki dawaj znac!
Gawit a kiedy idziesz do Gina na kontrole z tymi plamieniami? Ale bierzesz jakies leki podtrzymujace? Bo juz sie pogubilam sorki!
Fiufiu trzymaj sie dzielnie u dentysty! Dobrze ze ze szpitala wyszlas:tak:

reklama
Do góry