reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Magda brak możliwości pozostania z dzieckiem tak maleńkim na noc to porażka kompletna!!! Współczuję Wam z całego serca !!!

Gawit Tulę :( smutne to co napisałaś... miejmy nadzieję, że to przejściowe u Was...
Bobotik Forte dajemy 3 przepisowe kropelki a od dziś już tylko 2 aby zobaczyć czy taka wersja pomniejszona też przynosi efekty.

Dziewczyny ale Wy szybko te Chrzciny organizujecie - ja to dopiero w grudniu mam zamiar na Święta... muszę to przemyśleć...

reklama
Ewcol ale fajnie Wam się poskładało :)))))) super pomysł :) U mnie całą rodzina jest rozwiana po kraju więc muszę wszystkich pozbierać a Święta to zawsze dobra okazja :)))

Magda - kciuki aby dzidzia szybko była znowu w domku i zeby jej tam pomogli. A dla Was wytrwałości

gawit - przykra sytuacja z mężem. Oby były to przejściowe problemy

dzis przyszedł nam ten kauczukowy smoczek - REWELACJA - mogłam w koncu pójść sie wykąpać :) zaraz idziemy na dwór. Musze espumisan zakupić - bo problemy brzuszkowa nadal sa.

Za brzuchatki trzymam kciuki - moze któraś sie rozpakuje? Sierpniowki lubią porody w weekendy :)

Nierozpakowane dziewczyny - u mnie też bez zmian, termin na jutro a porodu nie widać. W ogóle to niecały miesiąc temu martwilam się ze dziec drobny a teraz już ma prawdopodobnie ok. 3650 wiec za chwile będę się martwić ze jak długo przenoszę to będzie aż za duży :-o
Idę zaraz polatac na odkurzaczu a potem biorę się za mycie podłóg ;-)

Ja jak zawsze na chwilę i w biegu
Staram się czytać na bieżąco w telefonie ale ie jestem w stanie na nim odpisać.
Dziewczyny współczuję Wam tych ciężkich sytuacji z dzieciaczkami i z mężami - tulę mocno i trzymam kciuki by się poukładało.
Co do małego - wczoraj położna konsultowała wyniki z lekarzem (przy mnie) i w środę na morfo się wybieramy bo po pierwsze wyniki nie są aż tak złe jak mi powiedzieli bo poziom hemoglobiny jest minimalnie poniżej normy a po drugie trzeba odczekać minimum 2 tygodnie od ostatniego badania by wynik był miarodajny. U nas wyjątek 8 dni ze względu na konflikt.
Mały budzi się w nocy 3 razy na karmienie (jest na mm bo cyc mu nie wystarczał) no ale dalej walczymy z zazdrością małej i jak na razie ona wygrywa.
Ja czuję się świetnie, praktycznie nic mnie już nie boli a na liczniku wagowym jest już 3 kilo mniej niż przed ciążą i oby tak dalej.
Zdrówka życzę Wam wszystkim i Waszym maluszkom, a mamo czekającym cierpliwośc.
Tęskno mi za Wami
Buziaki

Zdjecie kompletu na chrzciny wrzucilam na zakupowy :tak:

GAWIT az tak zle? Pamietam jak u nas bylo ciezko jak Michal sie urodzil.. tez moglo skonczyc sie roznie ale ogarnelismy sie. Tez Wam tego zycze :* bedzie dobrze!

ASIOLEK bo dla mnie takie dziecko to chrztu jest idealne bo spi cala msze :-D no i ja chcialam zeby byla jeszcze w miare pogoda :tak:

EDYS ooo robisz nadzieje! Za jakies 2h mąż mi przywiezie ten smoczek :-D a kupilas ten okragly?

SYLWIA ulala piekna waga :-) niech juz sie rodzi!

MONIA oby wyniki byly ok :tak: fajnie ze u Was ok.. a zazdrosc hmmm cierpliwosci duzo bo tk najwazniejsze :tak:

Hej. Jakoś od kiedy maz do pracy wrócił to czasu brak na forum. Ciagle coś. Karmienie nam nawet z godzine zazwyczaj zajmuje. Najpierw mala possie troche cycka potem jeszcze butla. No ale byliśmy na pierwszej wizycie u pediatry to mala przekroczyla 3kg w koncu. Dokladnie w srode wazyla 3020. Narazie nie mamy z nia większych problemów odpukać. Czasem jak dluzej nie spi to wlacza jej sie przylepa i chce ciagle na ręce.
Ewelinka, Magda strasznie wam współczuję sytuacji z tym ulewaniem i szpitalem! Oby jak najszybciej sie wszystko unormowalo. My z Alkiem mielismy usg jak byl malutki sprawdzić czy ma refluks bo okropnie ulewal. Mala teraz malo i zadko ulewa. 2 razy zdazylo sie wieksza ilosc jak nie chcialo jej sie odbic i duzo wypila.
Dziewczyny nierozpakowane kciuki za Was i za wasze dzidziolki! To juz koniec sierpnia!:-)

Karaiwina serdeczne gratki!
Reszcie chyba gratulowalam na fb ale jeszcze raz ogromne Gratulacje wszystkim rozpakowanym mamusiom!

reklama
EDYS tez taki bede miala :-) je je je moze zalapie :tak:

A tak ostatnio mysle o ANIELCE co u niej bo w ogole sie nie odzywa.. GORGUSIA masz z nią kontakt?

Do góry