Ewaelinka84
Fanka BB :)
Witajcie ....
Nie wiem czy pisalam ale moja polozna zalecila mi przejsc na mleko 1 i dzis przespalam 7h:-/
Mala zaczela pic spokojniej -juz nie tak lapczywie przez co nie lyka tyle powietrza nie odbija sie jej tak mocno tylko delikatne bekniecie :-)
Przesypia 4godz i jak narazie jest ok
Co do sytuacji szpitalnej to u mnie pytaja tylko kto zostaje z dzieckiem -mama czy tata i daja liste do wpisania sniadanie obiad kolacje ,,,karetka byla u mnie w ciagu 4minut (co prawda to bardzo malo ale duuuzylo sie strasznie )
Mieli ze soba wszystko nawet zestaw do reanimacji ,a moj m. Wykrzyczal tylko do numeru112 adres nazwisko ,i ze dwu tygodnuowe dziecko zyglo i robi sie fioletowe (doslownie ) -realia pl sa straszne !!!!!!!!!!
Aniu napisz mi czy kropelki pomagaja???? Pisze tu bo whats up cos mi smeci
Mamuski gratulacje !!!!!!!!
Uwielbiam ogladac galerie naszych sierpniatek:-)
Caluje Was wszystkie !!!!!
Za te co planuja sie rozpakowac zaciskam kciuki&&&&&&
Natkusia :-( nie ma mnie w tabelkach :-(
Nie wiem czy pisalam ale moja polozna zalecila mi przejsc na mleko 1 i dzis przespalam 7h:-/
Mala zaczela pic spokojniej -juz nie tak lapczywie przez co nie lyka tyle powietrza nie odbija sie jej tak mocno tylko delikatne bekniecie :-)
Przesypia 4godz i jak narazie jest ok
Co do sytuacji szpitalnej to u mnie pytaja tylko kto zostaje z dzieckiem -mama czy tata i daja liste do wpisania sniadanie obiad kolacje ,,,karetka byla u mnie w ciagu 4minut (co prawda to bardzo malo ale duuuzylo sie strasznie )
Mieli ze soba wszystko nawet zestaw do reanimacji ,a moj m. Wykrzyczal tylko do numeru112 adres nazwisko ,i ze dwu tygodnuowe dziecko zyglo i robi sie fioletowe (doslownie ) -realia pl sa straszne !!!!!!!!!!
Aniu napisz mi czy kropelki pomagaja???? Pisze tu bo whats up cos mi smeci
Mamuski gratulacje !!!!!!!!
Uwielbiam ogladac galerie naszych sierpniatek:-)
Caluje Was wszystkie !!!!!
Za te co planuja sie rozpakowac zaciskam kciuki&&&&&&
Natkusia :-( nie ma mnie w tabelkach :-(
Ostatnia edycja: