reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

MAGDA koniecznie daj znać!

KAHAKA chrzest mamy 7 września :-) ubranko kupiłam na rozmiar 62. Co prawda Wojciech ma 52cm ale chodzi w 56 i niektóre ma takie na styk. A nie chciałam na ostatni moment kupować ;-)

FIUFIU pewnie jakieś durna wewnętrzne zasady :crazy:

MADISON ręce opadają jak to przeczytałam..

BARBARKA ojj to miałaś delikatny masaż.. ogólnie po taki masażu wychodzi się z łzami w oczach ;-)

FAISCA dzięki.. oby szybko bo na łeb dostanę :-D

ASIOŁEK hehe dobre :-)

u mnie znowu dzień pt "mama bądź ciągle przy mnie" .. szukam jak wariatka chusty do wiązania i nie mogę cholerstwa znaleźć Aaaaaa! :wściekła/y:

reklama
Dzięki za wsparcie. Na razie Hania zostaje w szpitalu, ją będę cały dzień. Na noc do domu. Karmiącej mamie zapewniony jest nocleg na patologii, ma ściągać pokarm i przekazywać do karmienia w nocy. :eek: jakąś porażka. Mam małą karmić częściej, mniejszymi porcjami. Ale co lekarz to inaczej. odpiszę Wam wieczorem, bo jest to komedia w całej tej tragicznej sytuacji.

Magda wspólczuje całej sytuacji. Przerażające... Czekam z niepokojem na wieści. Trzymaj się:*
Widzę, że ogarniacie temat chrzcin( w jedną albo drugą stronę). My też się musimy za to zabrać, jeśli dobrze pójdzie będą we wrześniu;)

witam kochane
magda współczuje sytuacji...ja to jestem tak przewrazliwiona na punkcie ulewania ,że malego nie zostawiam samego..chociaz on rzadko ulewa ale jednak... pierwszy raz przyznam sie spotykam z sytuacja ze rodzic nie moze byc z dzieckiem na oddziale..moj synek jak mial 3 latka i byl w szpitalu bylam z nim przez caly czas, dniami i nocami...nie wyobrazam sobie innaczej
kama maluszek malo sie rusza bo ma mniej miejsca
;-) widzisz ja swoje pierwsze dziecko przenosilam 16 dni a drugie wyskoczylo 8 dni przed terminem:-) nie ma reguly a obydwaj chlopcy :-)
natkusia pochwal sie ubrankiem na chrzciny i moze dasz namiar bo my jeszcze nie mamy nic

u nas super, nocki wspaniale, dni jeszcze lepsze
icon_smile.gif
dzieki Bogu mi sie trafiaja takie grzeczne dzieci he he
icon_biggrin.gif
maly od rana lezy i rozglada sie, zdarzylam wysprzatac cala chalupe, zrobic obiad, w przerwach nakarmilismy sie 2 razy.. zaraz sie karmimy znowu i zmykamy na spacerek bo jest cieplutko.milego dnia dziewczynki
aha zalatwilismy juz z chrztem, mamy 13 wrzesnia
icon_smile.gif

buziaki!!!

Jezu spałam! spałam dziś w nocy razem z Kornelką, ona się tylko co 3 godz na karmienie budziła a tak spało moje maleństwo! chyba sab simplex pomógł :-) o matko o by to nie była jednorazowa noc ;-)

magda37 i jak Hania? i co za warunki????? daj znać co u Was?

Asiołek fajnie tak jak piszesz jak to tata wpadł po uszy ;-) ja miałam wczoraj z mężem bardzo poważną rozmowę i stwierdziłam, że chyba byłoby mu lepiej bez nas :-( i powiedziałam mu to , nawet nie zaprzeczył. Przykro mi cholernie ale ja w sumie wiedziałam, że tak będzie :-( na razie mam focha i się nie odzywam do niego, tylko tyle ile muszę :-(

a odnośnie bobotic forte to te 3 krople to akurat tyle ile dawka zalecana?

co do chrzcin - u nas chyba najwcześniej na wiosnę (o ile chrzestną znajdziemy) ;-) zresztą na ten moment to ja nie wiem co będzie z moim małżeństwem więc o chrzcinach w ogóle nie myślę :-(

Zmykam póki mała śpi jakieś prasowanie zrobić ;-)

reklama
Gawit strasznie to wszystko przykro brzmi jak opisujesz swoją sytuację z mężem. Mam nadzieję że to przejściowy kryzys i Twój mąż się w porę ocknie. Będę trzymała za to kciuki. Proszę nie smuc się, masz teraz nową Ogromną motywację w życiu. Dzieci To najpewniejszy i najtwardszy fundament w życiu.

Do góry