reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Hejka :-)

Ale dzisiaj upał :szok:
Dzisiaj z Wojtusiem zaliczyliśmy spacer na placu w wózku i w efekcie spał na świeżym powietrzu 2h :tak:

EWCOL Kochana &&&&&&&& zaciśnięte! Będzie dobrze :tak:

EWAELINKA oby jednak Cię chwyciło :-p

ANNA współczuję sytuacji.. Twoja mama jest bardzo specyficzna :sorry: a rozmowa nie pomaga nic a nic?

MADISON ja wczoraj dałam cyca, uspałam Wojtka i wyrwałam się na zakupy a ile miałam z tego radochy to tylko ja wiem :-D

LILITH Dexter cudny!

BARBARKA ale pojechałaś po mężu hehe

SIERPNIOWA ahh faceci.. nie denerwuj się tak!

FAISCA miłych zakupów w Ikea :-)

Wszystkim Aniom życze wszystkiego najlepszego! :-)

U nas dzisiaj koło domu festyn rodzinny :tak: może się wybierzemy :-)

Miłego dnia!

reklama
Kurde to niech sie obraza :sorry2: szkoda Twoich nerwow! A jeszcze jak Malenstwo bedzie to juz w ogole.. popros grzecznie mame zeby wrocila do domu eh

Fiuufiuu - pewnie traktowanie Cie lepiej przez dziadków po trochu sie przyczyniło do tego, ze masz silny charakter. Ale w kształtowaniu człowieka najwieksza role i tak maja rodzice i ważne jest by to oni traktowali tak samo wszystkie dzieci i obdarzali je taka sama miłością. Chociaż i tak wiadomo, ze nie tylko to ma wpływ na charakter dziecka - u nas, pomimo "równego" traktowania jest tak, ze najsilniejszy charakter ma moja siostra, ja mam najwiecej zdrowego rozsądku, a brat ma najlepsze serce ;)
Anna- ale widzę, ze i tak wybryki mamy traktujesz z humorem ... Inaczej pewnie faktycznie interwencja lekarza by sie przydala ;)
Wyczekany- miłego plażowania
Barbarka- fajny dziadek, w tum wieku mozna juz wybaczyć te pomyłki ;)
Wkasia- ja tez z tych co lubią wiedzieć co jedzą i wydaje mi sie, ze wychodzi mi to tylko na zdrowie. Chociaż leniwiec czasami tez mnie dopada i wtedy wszystkie zasady co do nieprzetworzonego jedzenia odchodzą w zapomnienie ;)
Martuśka- a ciebie biorę w końcu na wywołanie?
Ewcol- kciuki zacisniete
Ewaelinka- dobrze, ze odespalas. Teraz przynajmniej samopoczucie powinno ci sie poprawić :)
Madison- fajnie, ze synek reaguje tak na dziewczynki
Atana- udanej posiadowki
Magda- mysle, ze nie ma sie co bać. Rodzeństwo i tak zawsze bedzie sie kochało i koty bedzie ze sobą tez darlo, ale to nie ma nic wspolnego z nienawiścią. Natomiast tez uważam, ze ważne jest by to starsze nie poczuło sie nagle odrzucone.
Natkusia - ja to sie własnie takich spacerów najbardziej nie moge doczekac :)

A ja juz po zakupach. Oczywiście z mezem to nie tak fajnie jakbym sama była. Bo ja to z pińć godzin łażę zanim cos wybiore, a maz to jakby go cos goniło ;) ale i tak było fajnie ;)

Ania - rzeczywiście trochę głupia sytuacja, może jakoś tak porobić aluzje, bo wprost mi tez by głupio było mojej mamie powiedzieć, żeby się wynosiła ;-)
Lilith - jaki śliczny synek.....
w ogóle to mamy cudne dzieciaczki
Natkusia - kiedy zaczęłaś z Wojtusiem na spacerki wychodzić?
Faisca - ja miałam zaplanowane pojawienie się w szpitalu w dniu terminu porodu, na razie nie będą wywoływać, bo u nas nie ma takich praktyk w szpitalu.... po prostu będę leżeć tam, a nie w domu aż do rozwiązania.. i albo mnie w końcu samo dopadnie albo wywołają, ale nie wcześniej jak po tygodniu

a ja sprzątam wszystko na tip top, bo jak wrócę ze szpitala, to już nie bedzie mi sie tak dokladnie chciało ;-)
mam pytanie, bo jak wiecie od poniedzialku idę do szpitala i nie zamierzam wracać bez Kacperka po drugiej stronie brzuszka, z telefonu coś mi się zacina BB i nie wiem, jak będę mogła wchodzić.... moze ktoraś moglaby się ze mną wymienić nr tel. żeby być na bieżąco...???

Ostatnia edycja:
Martuska- napisz mi nr na pw :-) ja odpisze Ci swój.
Ania- chora sytuacja....jakbyś mało nerwów miała.
Natkusia- super,że tak fajne Wam idzie z dwójeczką :-) buziaki dla Was!
Nie mam czasu na kompletne ogarniecie forum bo za godzinę ślub. Make up już jest

Załączniki

• 1406379543793.jpg
    1406379543793.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 60
reklama
Baw sie dobrze Gorgusiu.
Ją mam dzień beksy. Tęsknię za Ludwikiem...bardzo,nie jestem w stanie z nim rozmawiać przez tel,bo potem to odchorowywuje cały następny dzień...niech ta Irena sie nade mna nie zneca tylko robi wypad. Wieczorem wale olejek jak planowałam. Ja chce juz wszystkie dzieci miec przy sobie !!!!!!

Do góry