reklama
karaiwina
Fanka BB :)
Ja tez czekam na wiesci jaka akcje to wywoła. No i Fiuu na zdrowie!
anna20061
Fiuufiuu cos wyjdzie ale co?
magda37
fiuufiuu Ty teraz jak gwiazda filmowa wszystkie nasze wpisy skierowane są do Ciebie :-) czekamy na wieści, na którą stronę olej podziała.
Asiołek
Mama Mai i Oliwki :)
Ciekawe jak tam Ewcol.... może już już ma swoją Kruszynkę
Fiuu trzymam kciuki pisz od czasu do czasu czy są jakieś postępy zwłaszcza te dotyczące porodu bo tą drugą wersję możesz zachować dla siebie ))
Za chwilkę wyjdę z domu ... maż mnie zaprosił na lody czy uda mi się zejść ze schodów dziś...
w cieniu jest u mnie 34 stopnie...
Fiuu trzymam kciuki pisz od czasu do czasu czy są jakieś postępy zwłaszcza te dotyczące porodu bo tą drugą wersję możesz zachować dla siebie ))
Za chwilkę wyjdę z domu ... maż mnie zaprosił na lody czy uda mi się zejść ze schodów dziś...
w cieniu jest u mnie 34 stopnie...
Ulika
Fiu Fiu - wow! informuj nas proszę co będzie... no i "zdrówko"
Asiołek - życie rzeczywiście napisało Ci trudny scenariusz. Życzę Ci żeby to co złego już było za Tobą i żeby przyszłość wynagrodziła Ci wszystkie przykre sytuacje, których musiałaś doświadczyć w przeszłości.
Asiołek - życie rzeczywiście napisało Ci trudny scenariusz. Życzę Ci żeby to co złego już było za Tobą i żeby przyszłość wynagrodziła Ci wszystkie przykre sytuacje, których musiałaś doświadczyć w przeszłości.
reklama
Kaspian
Martyna, fanie, że już w domku. Dzięki za info o Rydygierze - pomogłaś mi ostatecznie w wyborze szpitala!!!
Ewcol, kciuki zaciśnięte. Obyś miała dziś Hanię po drugiej stronie brzuszka!
Anna, najlepszego!!!!!
Lilith, słodziak z Dextera!
Gorgusia, baw się dobrze!!!! Wytańcz sobie poród
Asiołek, jutro donoszona będzie dzidzia? Super!!!! Oby jutrzejszy dzień był dla Ciebie pełen energii!!!!
Ulika, zazdroszczę energii do działania. Ja dziś śnięta ryba!
Ćwikła, Mąż niech całuję po rękach i stopach za takie zapasy!!!
Justyna, może jakąś pułapkę na myszkę?
FiuFiu, aaaaaa - czekamy!!!! A może Jasio jeszcze wspomoże?
Magda 37, udanych imienin Mamy!
Faisca, kupiłaś coś dla dzidziusia? Pochwal się!
Martuska, a nie możesz zagadać z lekarzem w szpitalu, żeby rozpoczęli indukcję? Masz tam swojego gina?
Ja po wizycie (szczególy na wizytowym). Rano odpadła kolejna część czopa, badanie potwierdziło, że już "zgładzona" szyja. Znów śluz zabarwiony na brązowo. Od rana bóle okresowe, parę skurczy, ale nieregularne. Sił dziś brak - mieliśmy iść na spacer, ale wysłałam chłopaków do kina. Mam spokój - trochę popłakuję, bo :
1. pokłóciłam się z M. Zarzucił mi, że ciągle śpię !!!!!
2. moja Mama postawiła na swoim i wykupili sobie wczasy od 1-14. sierpnia. Na prawdę mogę JAK ZAWSZE na Nią liczyć!!!! Przypomnę termin mam na 08.08!!!!!!
Poza tym miałam nadzieję, że dziś urodzę i dam Nikoli na drugie ANNA. To jednak nie będzie dzisiaj, bo przecież w 5 h nie zdążę. A tu nic się nie dzieje!!!!!
Ewcol, kciuki zaciśnięte. Obyś miała dziś Hanię po drugiej stronie brzuszka!
Anna, najlepszego!!!!!
Lilith, słodziak z Dextera!
Gorgusia, baw się dobrze!!!! Wytańcz sobie poród
Asiołek, jutro donoszona będzie dzidzia? Super!!!! Oby jutrzejszy dzień był dla Ciebie pełen energii!!!!
Ulika, zazdroszczę energii do działania. Ja dziś śnięta ryba!
Ćwikła, Mąż niech całuję po rękach i stopach za takie zapasy!!!
Justyna, może jakąś pułapkę na myszkę?
FiuFiu, aaaaaa - czekamy!!!! A może Jasio jeszcze wspomoże?
Magda 37, udanych imienin Mamy!
Faisca, kupiłaś coś dla dzidziusia? Pochwal się!
Martuska, a nie możesz zagadać z lekarzem w szpitalu, żeby rozpoczęli indukcję? Masz tam swojego gina?
Ja po wizycie (szczególy na wizytowym). Rano odpadła kolejna część czopa, badanie potwierdziło, że już "zgładzona" szyja. Znów śluz zabarwiony na brązowo. Od rana bóle okresowe, parę skurczy, ale nieregularne. Sił dziś brak - mieliśmy iść na spacer, ale wysłałam chłopaków do kina. Mam spokój - trochę popłakuję, bo :
1. pokłóciłam się z M. Zarzucił mi, że ciągle śpię !!!!!
2. moja Mama postawiła na swoim i wykupili sobie wczasy od 1-14. sierpnia. Na prawdę mogę JAK ZAWSZE na Nią liczyć!!!! Przypomnę termin mam na 08.08!!!!!!
Poza tym miałam nadzieję, że dziś urodzę i dam Nikoli na drugie ANNA. To jednak nie będzie dzisiaj, bo przecież w 5 h nie zdążę. A tu nic się nie dzieje!!!!!