reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Ciekawe jak tam Ewcol.... może już już ma swoją Kruszynkę :)

Fiuu trzymam kciuki pisz od czasu do czasu czy są jakieś postępy :) zwłaszcza te dotyczące porodu bo tą drugą wersję możesz zachować dla siebie :)))

Za chwilkę wyjdę z domu ... maż mnie zaprosił na lody :) czy uda mi się zejść ze schodów dziś...

w cieniu jest u mnie 34 stopnie...

Fiu Fiu - wow! informuj nas proszę co będzie... no i "zdrówko" :)

Asiołek - życie rzeczywiście napisało Ci trudny scenariusz. Życzę Ci żeby to co złego już było za Tobą i żeby przyszłość wynagrodziła Ci wszystkie przykre sytuacje, których musiałaś doświadczyć w przeszłości.

reklama
Martyna, fanie, że już w domku. Dzięki za info o Rydygierze - pomogłaś mi ostatecznie w wyborze szpitala!!!

Ewcol, kciuki zaciśnięte. Obyś miała dziś Hanię po drugiej stronie brzuszka!

Anna, najlepszego!!!!!

Lilith, słodziak z Dextera!
Gorgusia, baw się dobrze!!!! Wytańcz sobie poród :-D

Asiołek, jutro donoszona będzie dzidzia? Super!!!! Oby jutrzejszy dzień był dla Ciebie pełen energii!!!!

Ulika, zazdroszczę energii do działania. Ja dziś śnięta ryba!

Ćwikła, Mąż niech całuję po rękach i stopach za takie zapasy!!!

Justyna, może jakąś pułapkę na myszkę?
FiuFiu, aaaaaa - czekamy!!!! A może Jasio jeszcze wspomoże? :-D

Magda 37, udanych imienin Mamy!

Faisca, kupiłaś coś dla dzidziusia? Pochwal się!

Martuska, a nie możesz zagadać z lekarzem w szpitalu, żeby rozpoczęli indukcję? Masz tam swojego gina?

Ja po wizycie (szczególy na wizytowym). Rano odpadła kolejna część czopa, badanie potwierdziło, że już "zgładzona" szyja. Znów śluz zabarwiony na brązowo. Od rana bóle okresowe, parę skurczy, ale nieregularne. Sił dziś brak - mieliśmy iść na spacer, ale wysłałam chłopaków do kina. Mam spokój - trochę popłakuję, bo :
1. pokłóciłam się z M. Zarzucił mi, że ciągle śpię !!!!! :szok:
2. moja Mama postawiła na swoim i wykupili sobie wczasy od 1-14. sierpnia. Na prawdę mogę JAK ZAWSZE na Nią liczyć!!!! Przypomnę termin mam na 08.08!!!!!!

Poza tym miałam nadzieję, że dziś urodzę i dam Nikoli na drugie ANNA. To jednak nie będzie dzisiaj, bo przecież w 5 h nie zdążę. A tu nic się nie dzieje!!!!!:no:

Do góry