AfJa-Anetka u nas podają w mm i 3 tyg. temu miałam ok 147mm a teraz ponad 190mm, ale ja mam problem jakiś z nerkami. A my to łeb , w łeb idziemy 38 tydzień, ciekawe która na mecie będzie pierwsza.
Fiuufiuu ja też lecę przedze wszystkim na gotowych daniach, ale zrobiło się trochę chłodniej więc udaję, że gotuję.
martusska u nas też byla burza, jest duszno, ale co chwila pada :-)
ewcol3 powodzenia, trzymam kciuki.
Madison ja zawsze czekam na Twój opis jak synek reaguje, jest to cudowne.:-) Nie wiem czemu, ale ja zawsze się obawiam o to starsze rodzeństwo. Bo te maluszki maja wszystko, a chodzi o to by starszaki nie czuly sie odrzucone i przez to nie znienawidziły (może za duże słowo) swojego mlodszego rodzeństwa.
Lilith a jak jest u Ciebie, bo córa jest starsza?
Anna jedno jest pocieszająca sierpień nie będzie trwał wiecznie.
Ulika niestety tak bywa, ciekawe czy my będziemy potrafiły to wypośrodkować. Ja u rodziców nie widzę tego , ponieważ mama jest bardziej za bratem , a tata za mna i może dlatego to się wyrównuje. le babcia moja miała 3 córki i wnuczki najlepiej były traktowane te co byly w domu i te co dalego, a my z braem, że pośrodku to tak jakoś nijak było, ale ja się do tego przyzwyczaiłam, zresztą ze względu na to nie należałam do najgrzeczniejszych
wnucząt.
Izis a co do sałaty lodowej (tak mi się przypomniało) to chyba nic byu się nie zjadlo, wszystko jest faszerowane chemią, ajakby stosować się do Bosackiej to trzeba by było worek pieniędzy mieć co miesiąc.
barbarka ale fajnie, że dzaidek nie siedzi i nie użala się nad sobą tylko cały czas życje pełnią życia, pozazdrościc, a że sie myli to nie ma co się dziwić w takiej ilości potomków
. Moja koleżanka miała dziadka, który 5 razy żenił się i wszyscy się śmieli, że jej mama zbiła majątek na dziadku, bo za każdą nową babcię jak umierała (dziadek do pewnego momentu byl nie do zdarcia) to dostawała pieniądze z ubezpieczenia, ale płacili tylko do 4 żony.
Przepraszam za czarny humor, ale tak bylo.
A ja dziś tez wychodze idę do mamy Ani na imieniki.