Witam
Dziś kolejna kulminacja, gratuluje mamuśkom, a ja nocke mialam straszną skurcze, bardziej i mnie bolesne z których nic sie nie wykluło. Co ciekawa przeszły mi prawie wszystkie bole (żebym w złą godzine nie wypowiedziała)
, nie boli kręgoslup, miednica minimalnie, bóle łydek tylko brzuch ciężki b ardzo. Jak przekładam się z boku na bok to mam wrażenie, że brzuchowi muszę pomagać przekładając go ręką.
I jest tak fajnie chłodno, cieszmy się póki jest taka pogoda, bo nie na długo.
Mój Adrian w poniedziałek jedzie na kolonie a umówilismy się do jego wyjazdu Hania już się urodzi, jaka ze mnie matka, że nie dotrzymuję słowa
teraz będę musiala czekać do 7.08 jak wróci.
Gorgusia ja Ciebie podziwiam, kobieta ze stali :-), dobrze, że z synkiem lepiej, najważniejsze, że minęła gorączka.
Izis ja jak sie przeprowadziłam:-) to mąż dowodu rejestracyjnego ani prawo jazdów nie wymieniał chyba z rok, mamy koleżankę w komunikacji, która powiedziała, że teoretycznie mamy 30 dni, ale nikt tego nie egzekwuje bo nie ma kar za nie wymieniony dowód. Sprzedać samochód to pierwszy sukces, a drugi to jak sie kupi.
Madison pieknie dziewczyny przybierają na wadze.
Afja-Anetka i anna jak po ktg?
Ewaelinka oby to były te właściwe skurcze, bo sie wykończyć nerwowo. Daj znać, trzymam kciuki, bo Ty to juz jesteś najbardziej zaprawiona w boju.
Faisca a Ty mi dzisiaj w nocy urodziłaś chłopca, takiego dużego i slicznego
, a mi było tak żal, że ja jeszcze nie
. Któraś jeszcze urodziła, ale nie pamietam.
Czy mi się wydaje, czy marlenkus sie dawno nie odzywala?
Szpitalnym zycze powodzenia, niecierpliwym cierpliwości (sobie też), a tym odwlekającym, żeby było po ich myśli.
Miłego dnia