Super, że się odezwałas! Myślałam o Was i miałam nadzieję, że wszystko dobrze się skończy. Cudownie, że Staś wyszedł z tego i dobrze się rozwija ☺ odzywaj się częściejDziewczyny myśle ze niektóre mnie pamiętacie. Urodziłam 2 sierpnia i prosiłam o modlitwę za mojego synka Stasia.
Przepraszam ze dopiero teraz się odzywam ale musiałam dojść do siebie po wszystkim.
Stas był 3 tygodnie w szpitalu. Wszystko dobrze się skończyło, Stas super się rozwija.
Dziękuję wszystkim dziewczynom za modlitwę
reklama
Bardzo się cieszę, że u Was wszystko w porządku. Musi być z niego z silny chłopak skoro tak sobie świetnie poradziłDziewczyny myśle ze niektóre mnie pamiętacie. Urodziłam 2 sierpnia i prosiłam o modlitwę za mojego synka Stasia.
Przepraszam ze dopiero teraz się odzywam ale musiałam dojść do siebie po wszystkim.
Stas był 3 tygodnie w szpitalu. Wszystko dobrze się skończyło, Stas super się rozwija.
DziękujęSuper, że się odezwałas! Myślałam o Was i miałam nadzieję, że wszystko dobrze się skończy. Cudownie, że Staś wyszedł z tego i dobrze się rozwija ☺ odzywaj się częściej
Tak, wszyscy lekarze zgodnie twierdzą że jest bardzo silnyBardzo się cieszę, że u Was wszystko w porządku. Musi być z niego z silny chłopak skoro tak sobie świetnie poradził
To dokladnie jak mojaMoja tak ssie wszystko czasem śmieszne to jest
Próbowała już smoka jej dać
Ale się dławi więc dała spokój
Ssie piers, dekolt, przedramie
Palce swoje, pieluche, szalik, nawet dorwala podklad a smok budzi odruch wymiotny choc raz zsssala na snie…
Najgorzej ze zasypia tylko na mnie juz co jest cudowne ale wlosy nie sa umyte pare dni
Cudowne wiesciDziewczyny myśle ze niektóre mnie pamiętacie. Urodziłam 2 sierpnia i prosiłam o modlitwę za mojego synka Stasia.
Madziszy
Fanka BB :)
Boże włosy od tygodnia próbuję umyćTo dokladnie jak moja
Ssie piers, dekolt, przedramie
Palce swoje, pieluche, szalik, nawet dorwala podklad a smok budzi odruch wymiotny choc raz zsssala na snie…
Najgorzej ze zasypia tylko na mnie juz co jest cudowne ale wlosy nie sa umyte pare dni
A od 3 dni moja tylko śpi na mnie i przy mnie w sumie od szczepienia to już całkiem mnie nie opuszcza ....masakra jakaś tylko ręce i chusta albo łóżko razem ze mną przy boku
O to toBoże włosy od tygodnia próbuję umyć
A od 3 dni moja tylko śpi na mnie i przy mnie w sumie od szczepienia to już całkiem mnie nie opuszcza ....masakra jakaś tylko ręce i chusta albo łóżko razem ze mną przy boku
Mam tak samo jak Tyy jak wtej piosence
U mnie na szczęście mała śpi sama i nie potrzebuje do tego mamusi w dzień śpi w wózku albo łóżeczku w salonie ale w nimśpi krocej, bo nie ma jak lulać, a na noc zasypia w wózku, bo wierci się z godzinę albo dwie zanim dobrze zaśnie i do pierwszej pobudki w nim śpi, a potem w łóżeczku. Chociaż muszę ją znów zacząć przekładać z tego wózka żeby jej nie przyzwyczaić. Czasem tylko ululać trzeba ją na rękach,ale to nie trwa długo. Ogólnie ona nie lubi spać przytulona ani na kimś. Zaraz się wierci żeby ją odłożyć. Na szczęście, bo wiem o czym piszecie, średnia spała tylko ze mną i cycem w buzi. Brak cyca=brak snu więc wszystkie drzemki z nią zaliczyłam, a w nocy spała z namiBoże włosy od tygodnia próbuję umyć
reklama
MatkaJoanna
Fanka BB :)
Ale się cieszę że napisałaś i jeszcze bardziej że wszystko się ułożyłoDziewczyny myśle ze niektóre mnie pamiętacie. Urodziłam 2 sierpnia i prosiłam o modlitwę za mojego synka Stasia.
Brawo dla Was byliście bardzo dzielni!