A ja ? Też prosiłam :-)1. @magdalenka123:):
2. @Berenica
3. @Elenaa
4. @Gimmehopejoanna
5. @Lilkamilka97
6. @kashira
7. @klaudiaad
8. @KatKos
9. @Bella2014/2017
10. @Calina
11. @Alutka_
12. @ewciadek
13. @wiola92
14. @Mirysia
reklama
Też poproszę. Mam nadzieję, że się u mnie dobrze skończy i też będę sierpniową mamąA ja ? Też prosiłam :-)
Lilkamilka97
Fanka BB :)
Totalnie to rozumiem. Swoją pierwszą ciąże również straciłam i przez to w tej ciąży nie potrafię się tak cieszyć całą sobą, bo ciagle się boje. Na samym początku, jak dowiedziałam się, ze jestem w ciąży, to aż wariowałam i ciagle chodziłam do toalety sprawdzać czy na pewno nic się nie dzieje. Tez to poronienie sprawiło, ze do tej pory jeszcze wszystkim nie powiedziałam o ciąży. Troche chce to ukrywać, żeby później nie musieć się znowu tłumaczyć. Poprzednio za szybko się pochwalilam z tej radości i wyszło jak wyszło.Ciaza po poronieniu to jakaś masakra. Cały czas stres czy tym razem będzie wszystko w porządku. Poprzednia ciążę straciłam pod koniec 10 tc, zarodek przestał się rozwijać. Teraz umieram że strachu bo zaczęłam 10 tydzien. Niby wszystko ok nie mam żadnych negatywnych objawów, ale i tak bardzo się boje w czwartek mam wizytę i usg, mam nadzieję że lekarz mnie uspokoi
Uważam, ze poronienie to jedna z „rzeczy”, która nie powinna istnieć, serio.
Trzymam za nas wszystkie kciuki, żeby już więcej nas to nie spotkało!
kashira
Rozumiem… mam to samo. Boję się nawet dzieciakom powiedzieć, żeby nie musiały potem znowu tego wszystkiego przezywaćTez to poronienie sprawiło, ze do tej pory jeszcze wszystkim nie powiedziałam o ciąży. Troche chce to ukrywać, żeby później nie musieć się znowu tłumaczyć.
magdalenka123:)
chyba wszystkie tak mamy, w poprzedniej ciaży nawet nie brałam takiego czegoś pod uwage, ale jak sie juz to wydarzyło to teraz w tej codziennie myśle zeby bylo dobrze. Ale to chyba normalne... niemniej trzeba byc dobrej myśli
kashira
Też tak myślę, mimo, że strach jest gdzies w głowie, na pewne rzeczy nie mamy wpływu, trzeba iść do przoduniemniej trzeba byc dobrej myśli
Dzięki1. @magdalenka123:):
2. @Berenica
3. @Elenaa
4. @Gimmehopejoanna
5. @Lilkamilka97
6. @kashira
7. @klaudiaad
8. @KatKos
9. @Bella2014/2017
10. @Calina
11. @Alutka_
12. @ewciadek
13. @wiola92
14. @Mirysia
15. @madzik_87
Ja mam podobnie ...poroniłam ponad 10 lat temu, w między czasie urodziłam 2 synów...a i tak ciąża z zaskoczenia jest dla mnie momentem kiedy myśli buzują i się boję wszystkiego ...raz, że wiek ...raz, że stresująca praca i odpuścić nie mogę i zawsze coś ...Tak samo dzieciom nie powidzzialam ...Jestem w 9 tygodniu, badanie mam 03.02 a potem usg prenatalne 18.02 i zastanawiam się czy nie umówiłam go za późno....I tak naprawdę wcześniej nie chciałabym powiedzieć dzieciom nic ....a na feriach liczę, że odpuszczę jakoś narty a Mlodzi się nie obraża tylko będę musiała coś wymyślać...Więc chyba normalne, że każda z nas na swój sposób będzie się bać pewnie do końca...I potem znowu ...Dlatego Dziewczyny Głową do góry musi być dobrzeTeż tak myślę, mimo, że strach jest gdzies w głowie, na pewne rzeczy nie mamy wpływu, trzeba iść do przodu
reklama
WitamGrupa jest założona, większość dziewczyn dostala juz linki, ja tak jak pisałam l, do jutra zbieram jeszcze chętne, których nie było na tamtej liście i pewnie zostaną tez dodane
Też poproszę o dodanie.
Nie udzielam się na razie ale przeczytałam wszystko
Na razie nie potrafię się cieszyć, strata we wrześniu. Mam nadzieję, że po prenatalnych odpuści.