Ja idę w środę na usg, we wtorek chyba zdecyduje się na tą pappa z krwi. A ktoś wie jaki to koszt? Jeszcze nie mam refundowanego tego badania.
Czuje się trochę lepiej. Bo już nie muszę jesc co 2 h ale wytrzymuje już 3-4 h :-) bo wcześniej to jak nie zjadłam co 2 h to mnie strasznie mdliło. Teraz też mnie mdli po jedzeniu ale takie uczucie głodu czuje już rzadziej. Bo wymioty to mam tylko naszczescie poranne, więc do przeżycia
No to super ze niedługo będziesz miała wyniki. Trzymam kciuki za zdrową dziewczynkę!
Ja jestem ciekawa co u nas będzie, lekarka spytała się podczas ostatniego usg kogo mamy w domu i usłyszawszy nasza przeplataną kombinacje plciowa dzieci to teraz stwierdziła że będzie dziewczynka. Ona prowadzi 3cią moją ciążę, i córkę nam powiedziała w 13 tc na 70%, a syna dopiero kolo 19-20 tc. Wcześniej młody za cholere nie chciał się ujawnić, z potty shot do tej pory nie wiem jak tego siurka chował. A mowią ze to dziewczynki wstydnisie :-)
Dla mnie najważniejsze zeby było zdrowe, imiona zarówno dla dziewczynki i chłopca wybrane :-) dzieci zaakceptowały.