No tego się właśnie bałam że mnie czeka ten cukier i że wyjdzie mi że coś nie tak z tarczycą.Prawdopodobnie będziesz musiała zrobić test obciążenia glukozą, ja mam TSH 3 lekarz mówi że będę brać euthyrox.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No tego się właśnie bałam że mnie czeka ten cukier i że wyjdzie mi że coś nie tak z tarczycą.Prawdopodobnie będziesz musiała zrobić test obciążenia glukozą, ja mam TSH 3 lekarz mówi że będę brać euthyrox.
Ale panikować i szukać już endokrynologa czy poczekac co powie ginekolog?Prawdopodobnie będziesz musiała zrobić test obciążenia glukozą, ja mam TSH 3 lekarz mówi że będę brać euthyrox.
Ja bym zadzwoniła do ginaAle panikować i szukać już endokrynologa czy poczekac co powie ginekolog?
Nie ma że ciężko, tylko dieta cukrzycowa, niskie ig i leciszNie leczę się u endokrynologa bo nigdy nie badałam tarczycy, z cukrem też nigdy nie miałam problemów. Pewnie lepiej ograniczyć cukier co? Ale ciężko będzie
Na tsh dostaniesz leki, letrox lub eutyrox.Dziewczyny odebrałam wyniki i wyszła mi glukoza 92, tsh 3,33. Bardzo się martwić? Lekarza mam dopiero za tydzień. Co przy takich wynikach może zalecić?
Ja bym juz ogarniała endokrynologa wynik jest za wysoki, wiec tu trzeba włączyć lekiAle panikować i szukać już endokrynologa czy poczekac co powie ginekolog?
Nie panikuj, jeśli masz ginekologa do którego możesz zadzwonić po konsultacje zrób to.Ale panikować i szukać już endokrynologa czy poczekac co powie ginekolog?
kiedy wyniki?ja najpozniej do środy..Ja juz czekam na wyniki Veracity
Żebyś sobie czegoś nie zarzucała im szybciej tym lepiej. Ja w pierwszej ciąży jednego dnia odebrałam wynik a drugiego dnia szłam do pierwszego lepszego Endo prywatnie żeby dał leki. Później znalazłam na spokojnie innego lekarza.Ale panikować i szukać już endokrynologa czy poczekac co powie ginekolog?
Dokładnie tak samo robiłam. Mi mój Endo powiedział to samo, że im szybciej to lepiej bo po co ryzykować i czekać bez potrzebyŻebyś sobie czegoś nie zarzucała im szybciej tym lepiej. Ja w pierwszej ciąży jednego dnia odebrałam wynik a drugiego dnia szłam do pierwszego lepszego Endo prywatnie żeby dał leki. Później znalazłam na spokojnie innego lekarza.