reklama
Carolline1993
Fanka BB :)
Ufff z każdej strony inne informacje. Człowiek już głupiejeNie w tym okresie 150-180 nawet. Jest idealnie w normie
Słoneczko świeci
Niekoniecznie; chyba ze niftyDziewczyny jak myślicie czy jak by było coś nie tak z ciążą to wyszlyby wtedy złe wyniki krwi?
Johanna_85
dziewczyny,a powie mi ktos jak to działa.
Jak test Nifty jest 99,9 % wiarygodny,to po co robi sie pozniej jeszcze amniopunkcje przy zlych wynikach?
Jak test Nifty jest 99,9 % wiarygodny,to po co robi sie pozniej jeszcze amniopunkcje przy zlych wynikach?
Dithka
Ja to rozumiem tak, ze wszystkie testy typu Nifty to sa jednak testy przesiewowe wiec nie mozna powiedziec, ze daja calkowita gwarancje. Dopiero amniopunkcja, do tego taka z mikromacierzami (to juz wyczytalam na grupie FB) daje wiarygodne wyniki. Szczegolnie w przypadku wykrycia jakiejs wady w trakcie USG prenatalnego czy testu nipt.dziewczyny,a powie mi ktos jak to działa.
Dorotaaa2022
Które testy prenatalne planujecie zrobić? Rozmawiałam z moim ginekologiem i powiedział, że jeśli w USG prenatalnym będzie wszystko ok, to zaleca sam test PAPPA. Dopiero jeśli byłyby jakieś wątpliwości podczas USG, to NIFTY.
Asiaxz
Jak będzie ok na USG to żadneKtóre testy prenatalne planujecie zrobić? Rozmawiałam z moim ginekologiem i powiedział, że jeśli w USG prenatalnym będzie wszystko ok, to zaleca sam test PAPPA. Dopiero jeśli byłyby jakieś wątpliwości podczas USG, to NIFTY.
Słoneczko świeci
Tak samo powiedziała moja ginekologKtóre testy prenatalne planujecie zrobić? Rozmawiałam z moim ginekologiem i powiedział, że jeśli w USG prenatalnym będzie wszystko ok, to zaleca sam test PAPPA. Dopiero jeśli byłyby jakieś wątpliwości podczas USG, to NIFTY.
MtV
Robiłam Nifty i Sanco, oprócz kwestii zdrowotnych byłam po prostu bardzo ciekawa płci dziecka, dlatego robię je zawsze w 10tc oprócz tego usg u lekarza z certyfikatem, test PAPPA odpuszczamKtóre testy prenatalne planujecie zrobić? Rozmawiałam z moim ginekologiem i powiedział, że jeśli w USG prenatalnym będzie wszystko ok, to zaleca sam test PAPPA. Dopiero jeśli byłyby jakieś wątpliwości podczas USG, to NIFTY.
reklama
Carolline1993
Mój lekarz powiedział to samo. Na usg wyszło wszystko ok, pappa również - zrezygnowałam z dalszej diagnostyki. Ryzyka wyszły niskie.Które testy prenatalne planujecie zrobić? Rozmawiałam z moim ginekologiem i powiedział, że jeśli w USG prenatalnym będzie wszystko ok, to zaleca sam test PAPPA. Dopiero jeśli byłyby jakieś wątpliwości podczas USG, to NIFTY.