Petrasiya
Fanka BB :)
ja robięHej kochane, ja dzis po USG 10+5 i wszystko dobrze pomimo mojego przeziębienia. Za 10 dni mam prenatalne. Czy robiliście test Pappa?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja robięHej kochane, ja dzis po USG 10+5 i wszystko dobrze pomimo mojego przeziębienia. Za 10 dni mam prenatalne. Czy robiliście test Pappa?
To są opaski z kulka i uciskają punkt na nadgarstku, który odpowiada za mdłościNawet nie wiem co to
Ja będę mieć tego samego dnia.Nie mogę dojść do ładu z tym prenatalnym. Czytam, że Pappa powinnam mieć zrobione 1 tydzień przed prenatalnymi, albo niektórzy lekarze robią to od razu w gabinecie jednocześnie...
Nie mogę się dodzwonić do lekarza od prenatalnych, aby się upewnić. Już nie wiem jaki jest standard.
to zależy od gabinetu- już nawet nie lekarza. Jak szukałam prenatalnych to dzwoniłam w sprawie jednego lekarza do 3 gabinetów gdzie przyjmował i w każdym było inaczejNie mogę dojść do ładu z tym prenatalnym. Czytam, że Pappa powinnam mieć zrobione 1 tydzień przed prenatalnymi, albo niektórzy lekarze robią to od razu w gabinecie jednocześnie...
Nie mogę się dodzwonić do lekarza od prenatalnych, aby się upewnić. Już nie wiem jaki jest standard.
A mi nikt nic nie wytłumaczył.... wiec się spinam...Ja będę mieć tego samego dnia.
Ja tobie tego samego dnia, najpierw usg i potem pappaNie mogę dojść do ładu z tym prenatalnym. Czytam, że Pappa powinnam mieć zrobione 1 tydzień przed prenatalnymi, albo niektórzy lekarze robią to od razu w gabinecie jednocześnie...
Dosyć tak, 2 dni gorączki a potem mega kaszel, katar I kichanie. Pod wieczór aż mnie brzuch bolał:/ dzis mija tydzień a jeszcze czuje, że mam zapchane trochę zatoki.Mocne miałaś przeziębienie? Pytam bo aktualnie jestem chora i boje się czy na usg będzie wszystko ok...
napisałam temu lekarzowi sms, może będzie łaskaw odpisać... bo dodzwonić się nie da...Ja tobie tego samego dnia, najpierw usg i potem pappa
Tak, ja robiłam. Miałam pobierana krew w dniu usg. Po tygodniu miałam zgłosić się po opisane wyniki uzupełnione o analizę pappa.Hej kochane, ja dzis po USG 10+5 i wszystko dobrze pomimo mojego przeziębienia. Za 10 dni mam prenatalne. Czy robiliście test Pappa?