Anna R 1987
Fanka BB :)
Bardzo mi przykro, nie ma dobrych słów na takie chwilę, ściskam Cie bardzo mocnoNiestety dziewczyny muszę się z wami pożegnać. Ciąża obumarła Kolejna strata...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo mi przykro, nie ma dobrych słów na takie chwilę, ściskam Cie bardzo mocnoNiestety dziewczyny muszę się z wami pożegnać. Ciąża obumarła Kolejna strata...
Tak tak koniecznie jeśli możesz wrzuć listęWrzuć tu jeszcze ostateczną listę przed wysłaniem
Ja dziś na wolnym ale zrobiłam dwa prania , dwie blachy muffinek reszta to obijanie się i zabawa z synem... Nie mam siły. Nawet na dworze nie byłam ale muszę wyjść czekam aż skończy zabawę i idziemy. Jak u Was ?Jak tam dzisiaj Wasze sampoczucie?
Nawet nie wiem co tokupiłam sobie opaski na mdłości; tylko co założyłam, wiec nie wiem, czy działają. A Wy stosujecie? Pomagają?
Ja rocznik 88, trzecie dziecko i też czuje się może nie staro ale strasznie zmęczona....mam nadzieję że to minie bo chciałabym wyjść na spacer z córeczkami i nie myśleć o łóżku. Zawsze chcieliśmy mieć troje dzieci i w sumie wyszło tak naturalnie wszystko
I u mnie trzecia ciąża i sił brak. Czuje się jakby traktor po mnie przejechał.U mnie też trzecia ciąża i mniej sił, ale poprzednie były ponad 10 lat temu..
lista została już dziś wrzucona, spójrz kilka stron wsteczTak tak koniecznie jeśli możesz wrzuć listę
Mocne miałaś przeziębienie? Pytam bo aktualnie jestem chora i boje się czy na usg będzie wszystko ok...Hej kochane, ja dzis po USG 10+5 i wszystko dobrze pomimo mojego przeziębienia. Za 10 dni mam prenatalne. Czy robiliście test Pappa?